Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Περιμένουμε με ανυπομονησία το ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει μια ανακοίνωση καταδίκης της φτώχειας


Διαβάζουμε το χθεσινό ρεπορτάζ: «Δραματικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στη λαϊκή αγορά του Κολωνού, όπου οι παραγωγοί είχαν αποφασίσει να μοιράσουν δωρεάν 50 τόνους φρούτων και λαχανικών, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό. Τα προϊόντα που μοιράστηκαν δωρεάν εξαφανίστηκαν μέσα σε μόλις 20 λεπτά, με τις εικόνες από τη διανομή να κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.Δραματικές εικόνες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα…»
Περιμένουμε με ανυπομονησία τον ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει μια ανακοίνωση καταδίκης της φτώχειας και των εικόνων ντροπής στη σύγχρονη Ελλάδα. Περιμένουμε τον Τσίπρα να βγει και να κάνει …………

διάγγελμα, να λέει «φτάνει πια με τη φτώχεια στην Ελλάδα. Φτάνει πια με την ανθρωπιστική κρίση».
Θα περιμένουμε πολύ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση απλά δε βλέπουν καλά πλέον. Έχουν τα γυαλιά της εξουσίας και δεν ασχολούνται με τα όσα περνά ο κόσμος. Ούτε βεβαίως τα παπαγαλάκια της Αριστεράς βλέπουν σήμερα κρίση, συσσίτια, πείνα και δυστυχία. Αυτά μόνο επί Σαμαρά γίνονταν, επί Τσίπρα έχουν εξαλειφθεί.
Τότε έβγαιναν όλα τα πρωτοπαλίκαρα του ΣΥΡΙΖΑ και ούρλιαζαν στα κανάλια (που τώρα θεωρούν διαπλεκόμενα) ότι η Ελλάδα έγινε τριτοκοσμική χώρα, ότι έχει εξαθλιωθεί, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει καταστρέψει την κοινωνία και άλλα τέτοια. Όμως, όλα εδώ πληρώνονται. Τα συσσίτια, τα μαγκάλια που σκοτώνουν, οι συνταξιούχοι που αυτοκτονούν δεν είναι δημιούργημα καμιάς κυβέρνησης. Είναι το αποτέλεσμα μιας σφοδρής οικονομικής κρίσης που συνεχίζεται με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για καλύτερες μέρες τώρα αν δεν πέρναγε ο «τυφώνας Αλέξης» πάνω από την Ελλάδα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκρισία και αριστερός φασισμός.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)