Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ» ΜΕ ΤΟ «ΝΑΙ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ! Το έγγραφο-ντοκουμέντο του υπουργείου Εσωτερικών που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό


ÁÈÇÍÁ-ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ  ÐÑÏÊÏÐÇ ÐÁÕËÏÐÏÕËÏ.(Eurokinissi-ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)
Τις τελευταίες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας έχει ανοίξει πόλεμο με όσους στήριξαν το «ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, ασχέτως, βέβαια, αν και ο ίδιος –μέσα σε μια νύχτα- έκανε το «όχι»-«ναι».
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός τους στοχοποιεί καταλογίζοντας τους –ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι υποκινούν τις κινητοποιήσεις κατά του ασφαλιστικού. Ωστόσο, η
ΓΣΕΕ αποκάλυψε έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών (διαπιστωτική πράξη) με ημερομηνία 1η Ιουλίου 2015 με θέμα: «υποστήριξη των πολιτικών κομμάτων στα ερωτήματα του δημοψηφίσματος και στην συγκρότηση Επιτροπών του άρθρου 10 του ν. 4023/2011». Όπως προκύπτει στις ομάδες που στήριξαν το «ναι» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ΕΣΕΕ, ο ΣΕΤΕ, ο ΣΕΒ και η ΓΣΕΒΕΕ.
Ωστόσο, με όλους αυτούς δεν είναι που ο Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε χειραψίες και χαμόγελα διότι συμφώνησαν με την πρόταση της κυβέρνησης για την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, προκειμένου να διαμορφωθεί η πρόταση για το ασφαλιστικό; Όλοι αυτοί δεν είναι που έβαλαν πλάτη για το ασφαλιστικό και μάλιστα απουσία της ΓΣΕΕ;
ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ  ÌÅ ÅÑÃÏÄÏÔÉÊÏÕÓ ÖÏÑÅÉÓ ÃÉÁ ÔÏ ÁÓÖÁËÉÓÔÉÊÏ (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)