Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το κατοχικό κράτος σκοτώνει τους Έλληνες οινοποιούς

Σε λουκέτο οδηγούνται οι οινοποιοί της Ελλάδας, μετά την εφαρμογή  Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης  στο κρασί, από την κυβέρνηση, που επιδιώκει να συγκεντρώσει και άλλα έσοδα για τους δανειστές.
Ο οινοποιός από την Ηλεία, Μενέλαος Σταυρόπουλος ανέφερε στο IONION FM, ότι τα μικρά οινοποιία καλούνται μέχρι 31/01/16, να καταγράψουν τα αποθέματα που έχουν στις αποθήκες τους και να προκαταβάλουν τον φόρο, για
το κρασί που ακόμα δεν έχουν πουλήσει.

Για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που παράγουν πάνω από 100.000 τόνους κρασιού θα πρέπει να δημιουργήσουν φορολογικές αποθήκες, με τεράστια γραφειοκρατικά ζητήματα και να καταβάλλουν εγγυητική 3.000 ευρώ. 

«Αναμένουμε αποφάσεις από τα κλαδικά όργανα, ήδη σε τοπικό επίπεδο συναντηθήκαμε στο κτήμα Μπριτζίκη και σχεδιάζουμε ενέργειες κατά του μέτρου, για να επιβιώσει ο ελληνικός κλάδος της οινοποιίας.» ανέφερε στο IONION FM, o κ. Σταυρόπουλος.

 ionionfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)