Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Για ποια Συνθήκη Σένγκεν μιλάμε; - Η Τουρκία ετοιμάζεται να μας "στείλει" άλλα 8 εκατομμύρια λάθρομετανάστες-πρόσφυγες (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ποια Συνθήκη Σένγκεν μιλάμε; - Η Τουρκία ετοιμάζεται να μας "στείλει" άλλα 8 εκατομμύρια λάθρομετανάστες-πρόσφυγες (ΒΙΝΤΕΟ)του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Στην δυσοίωνη για την χώρα μας αποκάλυψη προχώρησε ο τουρκικός Τύπος ότι ήδη στην γειτονική χώρα βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία και αναμένονται άλλα οκτώ εκατομμύρια που θα αναγκαστούν εγκαταλείψουν την χώρα λόγω της καταστροφής των σπιτιών τους από τον πόλεμο που η Τουρκία και η Δύση δημιούργησαν για να ανατραπεί ο Μ.Άσαντ, και όλοι αυτοί θα κατευθυνθούν στην Ελλάδα προκύπτοντας έτσι το ερώτημα για ποια Συνθήκη Σένγκεν μιλάμε;
Με την επισήμανση ότι όσο συνεχίζονται οι πολεμικές επιχειρήσεις σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, το ρεύμα αυτό αντί να μειώνεται θα αυξάνεται γίνεται κατανητό ότι η Ελλάδα οσο βρίσκεται στην εθνοκτόνο αυτή
Συνθήκη, θα αποτελεί πόλο έλξης του κάθε δύστυχου σε αυτόν τον πλανήτη.
Αυτή την στιγμή ήδη βρίσκονται στην Τουρκία 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων επιδιώκουν με κάθε μέσο να προωθηθούν στην Ελλάδα ενώ το ρεύμα συνεχώς διογκώνεται καθώς τα μέτωπα είναι πάρα πολλά χάρης την "φαεινή" εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ αλλά και της ΕΕ που την υπερασπίζεται.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους πρόσφυγες προέρχονται από την Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Ιράκ και Αίγυπτο, ενώ υπάρχουν προσφυγές και από άλλες χώρες της κεντρικής Ασίας και της βορείου και κεντρικής Αφρικής.
Μεγάλο μέρος αυτών των προσφύγων έχει ήδη προωθηθεί στην Ελλάδα απ'οπου έχουν ήδη περάσει 920.000 κι οι υπόλοιποι περιμένουν στην σειρά για να βρεθεί μέσο να περάσουν και αυτοίι στο ελληνικό έδαφος.
Τα παρακάτω νούμερα που αναφέρουν οι τουρκικές εφημερίδες είναι αποκαρδιωτικά, καθώς μια "εισβολή" βρίσκεται σε εξέλιξη 357 χιλιάδες βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη , 83 χιλιάδες στην Σμύρνη, και χιλιάδες άλλοι στην Μερσίνα και στην Προύσα.
Εκατοντάδες χιλιάδες βρίσκονται στις συνοριακές με τη Συρία περιοχές, ενώ χιλιάδες έχουν προωθηθεί και στην τουρκική πρωτεύουσα, την Άγκυρα
Κανείς δνε θέλει να παραμείνει στη Τουρκία,και έχουν ως τελικό προορισμό την Γερμανία. Η ΜΙΤ φυσικά τους στέλνει όλους σε εμάς με κάθε τρόπο, και οι υποτιθέμενοι "Σύμαχοι" Ευρωπαίοι επίσης με κάθε τρόπο προσπαθούν να του κρατήσουν στο έδαφός μας με τελικό στόχο την εθνική μας εξόντωση, και την πλήρη θρησκευτική μας αλλοίωση.
tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)