Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τί θα γίνει αν η Ρωσία χτυπήσει με πυρηνικά όπλα την ISIL;

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
H απάντηση εξαρτάται απο το είδος του όπλου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί και απο το αν αυτό μπορεί να χαρακτηρισθεί ως συμβατικό ή όχι. Εκτός αυτού, σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες έκρηξης ένα συμβατικό όπλο μπορεί να παράγει περίεργα πράγματα. Δεν γνωρίζω αν μετράει κανείς κάτι στις περιοχές που έχουν πέσει βόμβες στη Συρία, όπως και στις χώρες γύρω απο αυτές.
Στη Στοά των Αχαμνών τα βλήτα καμαρώνουν όρθια γεμάτα σοφία. Σύμπαν, συζήτηση και Άγιος ο Θεός. Α ρε ζώα, που κοιμάσθε όρθια. Δεν είναι και τα μόνα…
Η περιοχή πάντως στην οποία θα πέσει ένα πυρηνικό όπλο δεν θα είναι
απαραίτητα μη κατοικήσιμη, υπο τη προυπόθεση ότι η Ρωσία θα ρίξει κάτι νέας τεχνολογίας. Όπως και να έχει ο καρκίνος λόγω τοξικών μικροσωματιδίων θα θερίσει με καρκίνους τους επιβιώσαντες και θα φέρει μεγάλο αριθμό μετανάστευσης στην ΕΕ. Περισσότερα για τις νέες πυρηνικές βόμβες εδώ.
Στη φωτογραφία μια πυρηνική κεφαλή. Αλλάζεις τη παληά κεφαλή σε ένα βλήμα και βάζεις αυτή. Απλό και γρήγορο.
Όσον αφορά τα γειτονικά κράτη της Συρίας ή την Ελλάδα, σημασία έχουν οι μετεωρολογικές συνθήκες που θα υπάρχουν όταν πέσει μια βόμβα αλλά και η φορά του ανέμου στη συνέχεια (αυτό αφορά και το τώρα, αφού όλες οι βόμβες παράγουν τοξικά μικροσωματίδια, εκ των οποίων τα πρώτα λογικά φθάνουν στη Κρήτη). Τοξικά μικροσωματίδια παράγονται και τώρα απο το πόλεμο αλλά επι το πλείστον μη ραδιενεργά.

Τι χαρούμενοι άνθρωποι που είστε… “αναλυτές”, περιφερόμενοι πράκτορες, ΜΚΟ, τσολιάδες και όχι-
Αν συμβεί κάτι στη Συρία, η Ελλάδα διαθέτει ειδικές μάσκες για το πληθυσμό ή θα τρέχουν άλλοι στην Αγγλία και στη Γερμανία σαν μετανάστες και άλλοι σαν τρελλοί στα καταφύγια και στο μετρό;
O καιρός είναι και αυτός μια πολύ σημαντική παράμετρος τη στιγμή της έκρηξης, όπως και η πρόβλεψη. Στην Ελλάδα με αυτους τους ηλίθιους υπάρχει πρόβλεψη; Αύριο θα πουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Τί να πούν; Ότι κοιμόμασθε όρθιοι, ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται, ότι μας ξυπνούν άλλοι ή ότι ανησυχούμε, όταν μας λένε τα βοθροκάναλα ότι πρέπει να ανησυχούμε;
Στα τελευταία μας άρθρα έχoυμε βάλει πολλά θέματα. Τα έχετε διαβάσει; Η επιστήμη δεν πάει με τη ψήφο. Ας κανονίσουν τα κανάλια να ακουστούν μαλ.κίες πάλι και θα βγούν στη πίστα και άλλα.

zcode-gr.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)