Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

"ΠΑ.ΡΙΖ.Α" * - "ΠΑΣΟΚ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΉΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ" : Η Μεγαλύτερη πολιτική Απάτη του Κ. Σημίτη και των Eπιγόνων του.


Το l.999(ανάποδα l.666),), έλεγε ο "Αρχιερέας της διαπλοκής"(κατά κ.α.κ), ότι "το ΠΑΣΟΚ είναι βαρίδι για το στοίχημα του εκσυγχρονισμού" ή "είναι η αχίλλειος πτέρνα του εκσυγχρονιστικού εγχειρήματος" ...."ουσιαστικά -έλεγε- χρειάζεται ένα άλλο κόμμα"!!!!!!!!... Δείτε στην ΦΩΤΟ - [Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 11.07.1999]  
Το l.999(ανάποδα l.666), επί Κ. Σημίτη, ήταν η χειρότερη χρονιά ....κολωχρονιά για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
- Με την μεγάλη ληστεία του ΧΑΑ, κορυφώθηκε(και συνεχίστηκε) η αρπαγή των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και των αποταμιεύσεων των νοικοκυριών ....στο "Ναό της Σοφοκλέους" δηλαδή στο νεοφιλελέ κωλοχανείο των απατεώνων της γενιάς του πολυτεχνείου και όλων των αποχρώσεων λοιπών λαμογίων του ολέθρου μας ....που τα τσεπώσανε!
- Με τον ανεξέλεγκτο εξωτερικό δανεισμό, έδεσαν τη Χώρα στο ναζιστικό άρμα των Κολ, Σόιμπλε, κλπ.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης λέει:  "Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ" [http://www.enikos.gr/politics/349565,Mhtsotakhs-O-SYRIZA-einai-metexelixh-toy-PASOK.html]  είναι δηλ."ΠΑ.ΡΙΖ.Α"....και το Νεο-φιλελέ κόμμα που θα φτιάξεις -με την έτσι κι' αλλιώς προδιαγραφόμενη διάσπαση της Δεξάς- πως θα λέγεται ρε Κυριάκο "ΜΗ(τσ).ΡΙΖ.Α";;;;;;;; 
....κι' εσύ "πιστοποιημένο τζόβενο" του Σημίτη και των Γερμανών(Χριστοφοράκος, κλπ) δεν ήσουνα/είσαι; (ιδέ ΦΩΤΟ- Σημίτης, Καρατζάς, ΕΤΕ)
Μην γελιέστε ο "Αντιτσίπρας" δεν θα είναι ....παρά ο "νέος Τσίπρας" και ο "ΠΑ.ΡΙΖ.Α" θα λέγεται  "ΜΗ(τσ).ΡΙΖ.Α"!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)