Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ «ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ» ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ… ΘΥΤΗ ΤΟΥ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
μαχαιριαΕίναι γνωστή η χαρακτηριστική φράση του Ρώσου πρόεδρου Βλαδιμήρ Πούτιν μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τους Τούρκους, ότι ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά στην ράχη της Ρωσίας την ίδια ώρα που καταδίωκαν τους Τζιχαντιστές.
Πέρασε πάνω από ένας μήνας και όπως το γράφουν σήμερα χαρακτηριστικά τα τουρκικά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η πισώπλατη μαχαιριά επιστρέφει στον εκπέμψαντα της.
Η συμμαχία Κούρδων της Τουρκίας,
(HDP)  με την Ρωσία είναι γεγονός και ήδη ο Αχμέτ Νταβούτογλου την χαρακτήρισε σαν προδοτική μαχαιριά στην πλάτη ης Τουρκίας.
Ήρθε η ώρα η Τουρκία να καταλάβει ότι οι προκλήσεις της και οι τσαμπουκάδες της έχουν βρει τον δάσκαλο τους! Τα τελευταία χρόνια είχε αποθρασυνθεί με την υποχωρητική στάση της Ελλάδας στις καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου.
Ρωσία, Αρμενία, Ιράν, Ιράκ, Συρία, Χετζμπολάχ Λιβάνου, Κούρδοι, (που έχουν και την αμερικανική υποστήριξη) και πιο περά η Κίνα, (για το Ισραήλ τίποτα δεν είναι σίγουρο στην επαναπροσςεγγισηκαθώς υπάρχουν πολλά ανυπέρβλητα εμπόδια ),ήρθε η ώρα το δίδυμο Ερντογάν Νταβούτολγου να καταλάβουν πως τα παιχνίδια τους έχουν και την ανάποδη όψη!
Kαι… αυτή είναι πιο πικρή!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφοι-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)