Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

8 από 16.889 Ματωμένη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...!!!

Κύριοι,

Έχει μεγάλη σημασία γιατί απευθύνομαι σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ και πολύ περισσότερη που απευθύνομαι στα  αντιμνημονιακά, αφού στηρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ.
 
Από την αρχή που άρχισα τις καταγγελίες αισθανόμουν ότι θα έχω σοβαρά προβλήματα με τους αντίδικούς μου, αφου, είναι τρανοί και διαθέτουν δισεκατομμύρια , (άλλωστε το έλεγα http://www.makeleio.gr/?p=153818 )
αλλά αυτό ΔΕΝ ήταν αρκετό, ακόμα και όταν ο ελεγκτής του ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (Σ.Δ.Ο.Ε.) μου εκμυστηρεύτηκε ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό ή όταν ο εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας , χαριτολογώντας μου είπε, με την ΤΟΥΟΤΑ θα τα βάλεις  …….;;;;; Δεν μπορούσα να παραιτηθώ και να τραπώ
σε άτακτη φυγή, αφού έλεγα και πίστευα στην ΑΛΗΘΕΙΑ και το πιο σημαντικό είχα όλα τα έγγραφα που αποδεικνυόταν …..!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ.!
Διαβάστε ποιος μου κοινοποιεί την απόφαση ………..!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος άλλος θα μπορούσε …;;;; ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ που ομολόγησε την ΑΛΗΘΕΙΑ και παραδέχτηκαν οι Τεχνικοί Επιθεωρητές τους ότι το αυτοκίνητο σβήνει όταν είναι σε κίνηση αφού παρουσιάζει ηλεκτρολογική ΒΛΑΒΗ (βλέπε σχετ. σφραγίδες Πρωτοδικείου Παραδέχονται ότι σβηνει το SMART)  άσχετα αν τους διέψευσε η MERCEDES που είπε ότι ήταν ΑΓΝΩΣΤΗ-ΒΛΑΒΗ (βλέπε σχετ. 3 ΑΓΝΩΣΤΗ ΒΛΑΒΗ MERCEDES)…..;;;; Ο ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ που με εκβίαζαν να εισπράξω χρήματα ,με ειδική εξουσιοδότηση (βλέπε σχετ. εξουσιοδότηση BRAINWASH) ενώ μπορούσαν να εισπράξουν τα χρήματα από την δική τους ασφαλιστική εταιρεία αβίαστα, αλλά που να φανταστώ το κόλπο…;;) Μα για να έχουν λόγο ώστε να ΜΗΝ μεταβιβάσουν την άδεια ,αφού είχα εκπληρώσει τις συμβατικές μου υποχρεώσεις, για να ισχυριστεί ο ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ  ότι το αυτοκίνητο ΔΕΝ μου ανήκει  …;;;;  Μάλιστα το πήρε και το εξαφάνισε …!!!

Η MERCEDES κοινοποιεί την απόφαση …..!!!!! Ο επικεφαλής τους ο θρύλος Dr. DIETER ZETSCHE ο άνθρωπος που καταδιώκει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ανυπεράσπιστους και αδύναμους ….!!!
Είναι ο ίδιος μαζί με τους Τεχνικούς Επιθεωρητές του  που ομολόγησαν ότι το αυτοκίνητο πάσχει αθεράπευτα από  ΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΒΛΑΒΕΣ μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα ………..!!!!    ΔΕΝ επισκευάζονται, αυτό ομολόγησε μετά από επτά (7) χρόνια εκ του ασφαλούς δια στόματος των κ. κ.  ΓΟΥΛΑΡΑ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ …… Διαβάστε τι έλεγε ο κος. ΓΟΥΛΑΡΑΣ πριν ομολογήσει ότι το αυτοκίνητο παρουσιάζει ΑΓΝΩΣΤΕΣ-ΒΛΑΒΕΣ(βλέπε σχετ. MERCEDES-ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ. ΦΟΥΛΑΡΑ ΠΡΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ)  …….Παραγράφονται  τα αδικήματα μετά από μερικά χρόνια  …………………. ;;;;; Αλλά ΔΕΝ σας κάνει εντύπωση ότι ΔΕΝ αναφέρουν πουθενά σε οποιαδήποτε σελίδα, εννοώ την απόφαση του δικαστηρίου,  ότι οι Τεχνικοί Επιθεωρητές έχουν ομολογήσει –παραδεχτεί ότι το αυτοκίνητο ήταν από την μάνα του ελαττωματικό και μάλιστα αναφέρουν ότι οι βλαβες είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ….;;;;; Και γιατί κανένας ΔΕΝ το αναφέρει ….;;;;; Υπάρχει άλλος λόγος……;;;;;  Γιατί ΟΙ Τεχνικοί Επιθεωρητές της MERCEDES το ομολογούν το παραδέχονται στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ,ώστε να αποκατασταθεί το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας αφού οι ΒΛΑΒΕΣ είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ  …..;;;;;;;;;;;;;;;

Ακούστε και αναλογιστείτε τις συνέπειες όταν δικάζονται ΑΘΩΟΙ , ενώ υπάρχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα και οι αυτόπτες μάρτυρες που αποδεικνύεται η ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψη του δικαστηρίου ούτε τα νόμιμα έγγραφα αλλά ούτε οι αυτόπτες μάρτυρες ….!!! Φανταστείτε δεν θέλει πολύ,  αν ΔΕΝ λαμβάνονται σε ένα δικαστήριο υπόψη των ΔΙΚΑΣΤΩΝ τα έγγραφα , τα νόμιμα έγγραφα και οι αυτόπτες μάρτυρες Τεχνικοί Επιθεωρητές , τι θα μου έκαναν αν ΔΕΝ είχα όλες αυτές τις αποδείξεις και ομολογίες  ……………………..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;   ΕΛΛΑΔΑ , Η ΦΡΙΚΗ , ΤΟ  ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ …..!!!!   
  
Μετά την πανωλεθρία που έχουμε υποστεί από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, αφού οι συγγενείς του πιο γνωστού Εισαγγελέα αξιότιμου κυρίου ΠΕΠΟΝΗ δεν μπόρεσαν να μας προστατέψουν επειδή ΔΕΝ έστειλαν (ειδικό δικόγραφο) στους αντιδίκους μας κ.κ.κ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΑΥΡΟ ΛΕΚΚΑΚΟ που ηγούνται των εταιρειών ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α., ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ Α.Ε., ώστε να δικαστεί η υπόθεση δίκαια, σας στέλνω όλη την από με αριθ. 2996/2015 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που αφορά την αγωγή που είχαμε καταθέσει όταν διαπιστώσαμε ότι το αυτοκίνητο μάρκας  MERCEDES-SMART ήταν ελαττωματικό όπου  αναγκαστικά υποχρεωθήκαμε να καταθέσουμε αφού δεν επιθυμούσαν να το αντικαταστήσουν
Το ότι το αυτοκίνητο ήταν ελαττωματικό επιβεβαιώνουν οι κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ Δ/νων Σύμβουλος της  MERCEDES,  κος. Γ. ΓΟΥΛΑΡΑΣ Τεχνικός Επιθεωρητής και ειδικός σε θέματα ασφαλείας των αυτοκινήτων της MERCEDES, όπως και οι εξειδικευμένοι Τεχνικοί Επιθεωρητές του επίσημου εξουσιοδοτημένου επισκευαστή της MERCEDES, εταιρεία του ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Α.Ε.
Επιπλέον ο επίσημος εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της MERCEDES εταιρεία του ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΥ Α.Ε. μας εκβίασαν να εισπράξουμε χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία της δικής μας επιλογής και μετά ψευδώς ισχυρίστηκαν στον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ότι κατά παράβαση των όρων εισπράξαμε χρήματα από της δικής μας επιλογής ασφαλιστική εταιρεία όταν μετά από ατύχημα επισκεύασαν το αυτοκίνητο.  (βλέπε σχετ. 2Υπόμνημα BRAINWASH-MERCEDES)..


Χωρίς να φταίω , βρέθηκα αντιμέτωπος με κολοσσιαίους ομίλους που στο πέρασμά τους ισοπεδώνουν  τα ΠΑΝΤΑ….!!!
Μείνετε κοντά θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες η αδικία , υπάρχει και ο ΘΕΟΣ για όσους ΔΕΝ πιστεύουν, ΌΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΣΑΙ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ……..!!!!!! Δηλαδή πόσο άσχετος να είναι ένας πολίτης ….;;;;
Κατέθεσα μήνυση στο επικεφαλή της MERCEDES  Dr. DIETER ZETSCHE  http://dionios.blogspot.gr/2015/08/mercedes.html   επειδή υπήρχαν αποδείξεις , έγγραφα νόμιμα και επικυρωμένα από τις υπηρεσίες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και όχι πλαστά, όπως είχαν καταθέσει οι κ.κ.κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ, Ν. ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, Σ. ΛΕΚΚΑΚΟΣ για να ξεφτιλίσουν τις Ελληνικές Ανεξάρτητες Δικαστικές ΚΑΙ Εισαγγελικές Αρχές ……….!!!!!!!  Και υποχρέωσαν τα δικαστήρια να εκδώσουν τέσσερις(4) διαφορετικές αποφάσεις για την ίδια υπόθεση και να ανατρέψουν το  ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ με ένα άλλο με πλαστά στοιχεία, και μετά φταίει η MERCEDES ή ΤΟΥΟΤΑ ….;;;;;;;;
Τα ΠΑΙΔΙΑ τους είπα να προστατεύσουν http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2015/08/dieter-zetsche-akio-toyonda.html  και αυτοί ΟΛΟΙ,  καταδιώκουν εμένα….;;;;     http://kataggeilte.blogspot.com/2015/05/blog-post_9075.html 
 
Υπόψη ότι ούτε οι αυτόπτες μάρτυρες γιατροί που κατάθεσαν την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν τους έλαβαν υπόψη Τους οι Σεβαστοί Δικαστές, όταν διέψευσαν τους κ.κ.κ.  ΜΙΧΑΛΗ ΣΑΛΛΑ, Ν.ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ, Σ. ΛΕΚΚΑΚΟ μετά πήραν και προαγωγή οι επικεφαλής των ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ         http://eleftheroiellines.blogspot.gr/2015/08/blog-post_62.html

 Νομίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλος πολίτης που να έχει καταδιωχθεί με τόσο μένος από ηγέτες κολοσσιαίων ομίλων όπως εγώ, τιμή μου και καμάρι μου , η ΝΤΡΟΠΗ δική τους για το αποτέλεσμα ….!!!!!

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Σπίνουλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)