Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Το σκίτσο των New York Times για το σκάνδαλο Volkswagen και τη σχέση του με την Ελλάδα

Αναμφίβολα το σκάνδαλο που κλονίζει κυρίως τη Γερμανία αυτές τις μέρες, είναι οι αποκαλύψεις για τις απάτες που έγιναν από τη ναυαρχίδα της βιομηχανίας της. Η υπόθεση της Volkswagen που πλέον πλήττει το κύρος της χώρας και παίρνει χειμαρρώδεις διαστάσεις βρέθηκε στο στόχαστρο του σκιτσογράφου των New York Times ο οποίος όμως έδωσε μια ακόμη πτυχή με το σχέδιό του.
Ο Patrick Chappatte έχει απεικονίσει την Μέρκελ μέσα σε ένα αυτοκίνητο της εταιρείας ενώ στο τιμόνι ο οδηγός αντιλαμβάνεται πως υπάρχει πρόβλημα με τους ρύπους του οχήματος. Δίπλα από το αυτοκίνητο είναι ένας Έλληνας με το ποδήλατό του ο οποίος ρωτά: "Ώστε κλέβατε και λέγατε ψέματα, και τώρα η Ευρώπη θα πληρώσει το τίμημα;"

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)