Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αντί ο κ. Πρωθυπουργός να νοικοκυρέψει την Κοινωνική Ασφάλιση ....την "σπρώχνει" στην ξενοκρατούμενη Ιδιωτική!

επίθεσης στην Κοινωνική Ασφάλιση ...Ο στόχος "επετεύχθη" ....η αναγγελία της Ιδιωτικοποίησης της Κοινωνικής ασφάλισης είναι θέμα ημερών για να "σκάσει" και η "μεταφορά" μέρους των ασφαλίστρων των εργαζομένων στην ξενοκρατούμενη-ξενοελεγχόμενη Ιδιωτική ασφάλισημε εισήγηση, βεβαίως-βεβαίως, των Δώδεκα Σοφών(μεταξύ των οποίων και Μεγαλο-Ασφαλιστές) της επιτροπής κ. Κατρούγκαλου ....θα είναι γεγονός μετά την ψήφιση των σχετικών διατάξεων!
Τώρα πως θα λύσει τα τεράστια προβλήματα της Κοινωνικής ασφάλισης η ιδιωτικοποίησή της ....αυτό μόνον οι "Σοφοί το ξέρουν ....όλη η υπόλοιπη κοινωνία δεν καταλαβαίνει γρι ....πονηρέ Ασφαλιστή, έ πονηρέ Ασφαλιστή!
Τα χρήματα είναι πολλά -μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει- και σε ετήσια βάση "σουμάρονται" κάποια δις ευρώ.
Διάφορες Ασφαλιστικές δραστηριοποιούνται(προσφάτως) εν μέσω κρίσης(!) παίρνουν άδεια λειτουργίας κλ. Ζωής και προσαρμόζουν ανάλογα τα κεφάλαιά τους.
Deals γίνονται ή επίκεινται σε Εταιρίες κλ. Ζωής και Υγείας και χαρτοφυλάκια συμβολαίων Ζωής εξαγοράζονται.
Σημάδια -αν όχι αποδείξεις- ότι έρχεται "νόμιμη λεηλασία" των Ταμείων ....κι' αν πάρουν ποτέ σύνταξη οι επόμενες γενιές ....ας ψάξουν Αυτούς(την κοπριά τους) που -τώρα- αποφασίζουν ....για να κάνουν -τότε- τα παράπονά τους!
Οι Ντόπιοι Μεγαλο-Τραπεζο-Ασφαλιστές(τεράστια τα μπόνους) "ακονίζουν τα δόντια" τους ....και άλλοι παλιότεροι(που το είχαν σκοπό και στόχο ζωής") "κτυπάνε τις μασέλες" τους .....** "οὐχί  ματαίως τοῦτο ποιοῦντες".

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

[ ** "Σῦς ἄγριος ἑστὼς παρὰ τι δένδρον τοὺς ὀδόντας ἠκόνα(ακόνιζε).  Ἀλώπεκος δὲ αὐτὸν ἐρομένης ἔφη ....οὐ ματαίως τοῦτο ποιῶ"! ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)