Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αναπόφευκτo και αποκαλυπτικό - «αυτά έρχονται για μεγάλο χρονικό διάστημα» -Το Insider προειδοποιεί: Ετοιμαστείτε να ζήσετε μέσα για ένα μήνα - τράπεζες και κάρτες ΑΤΜ ενδέχεται να μην λειτουργούν.!

Η προειδοποίηση έρχεται από ένα βιβλίο του 2013 από τον Βρετανό Damian McBride, που ονομάζεται "Ταξίδι εξουσίας".Τώρα φαίνεται αναπόφευκτο και αποκαλυπτικό"μας λέει ο McBride.Οταν θα γίνει το κραχ θα είναι ισοδύναμο με την επανάσταση του 1848, της πτώσης του κομμουνισμού, ή της  ecocrash1.jpeg   αραβικής Άνοιξης.Η μεταδοτική κατάρρευση στα συστήματα και δομές που κρατούν τις κοινωνίες    μας μαζί,θα φέρει οικονομικό πανικό όχι μόνο στις χρηματαγορές αλλά και στον πληθυσμό,έγραφε στο βιβλίο το 2013 και

διαφαίνεται σήμερα ότι μπορεί να συμβεί.Σήμερα προειδοποιεί τους ανθρώπους να έχουν αποθέματα σε τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό,όπως και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.Κάποιοι τον κατηγόρησαν για κινδυνολογία,αλλά σήμερα που οι χρηματαγορές πέφτουν δείχνει ότι δικαιώνεται.Στο 1ο βίντεο παρακάτω, ο Paul Joseph Watson του Infowars αναλύει τη παγκόσμια συντριβή και μας λέει ότι δεν    μας λένε.

Το 2ο βίντεο  από το SGTreport.com ονομάζεται Μαύρη δευτέρα και ανακεφαλαιώνει όσα είδαμε σήμερα.Πάρτε τα λεφτά σας από τις Τράπεζες πριν γίνει ότι στην Ελλάδα που έκλεισαν οι τράπεζες και περιόρισαν τις αναλήψεις από τα ΑΤΜ.




crashpanic.jpeg   

http://allnewspipeline.com/Inescapable_And_Apocalyptic.php   ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP:Corfiatiko.blogspot.com

corfiatiko.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)