Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Τι θα γινόταν εάν κάθε Έλληνας αγόραζε 6 ευρώ, ναι, μόλις 6 ευρώ ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα αντί για ξένα;
Διαβάσαμε σε οικονομική εφημερίδα ότι ούτε ένας στους δέκα έλληνες δεν αγοράζουν ελληνικά προϊόντα. Και καλά αν δεν υπάρχουν ελληνικά τότε μόνο δικαιολογείται η αγορά ξένων. Όταν όμως υπάρχουν ελληνικά το ερώτημα που προκύπτει είναι ΓΙΑΤΊ; Την απάντηση την δίνει στο άρθρο της η ίδια η εφημερίδα. Πρώτον: Οι έλληνες δεν ψάχνουν στα SURER MARKET για ελληνικά προϊόντα και Δεύτερον οι εταιρίες των ξένων προϊόντων πληρώνουν extra τιμές για τοποθέτηση των προϊόντων τους σε περίοπτες θέσεις εμφανείς στους καταναλωτές. Από μελέτη αποδεικνύεται, ότι «Αν ο καθένας μας αγόραζε καθημερινά 6 ευρώ ελληνικά προϊόντα αντί για ξένα, το εμπορικό έλλειμμα της χώρας- με άλλα λόγια η ανάγκη μείωσης των εισοδημάτων- θα εξαλειφόταν»
 

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΤΟ
    ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)