Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Η «ρωσική αρκούδα» κατεβαίνει σε Συρία και Μέση Ανατολή επαληθεύοντας τις «προφητείες»

BN-JB080_russia_J_Το  απόρρητο «σχέδιο» της καθόδου του πανίσχυρου τόσο στρατιωτικά όσο  ψυχολογικά και ιδεολογικά ρωσικού στρατού στην Συρία και στην Μέση Ανατολή «παίρνει σάρκα και οστά», σύμφωνα με έγκυρες ρωσικές  στρατιωτικές πληροφορίες.
Πρόκειται για την πραγματοποίηση των προφητειών που μιλούσαν για την «κάθοδο» των Ρως στα Άγια χώματα , για την εκπλήρωση των δικών τους «ρωσικών σχεδίων». στα οποία συμπεριλαμβάνεται ολόκληρη η ανατολική Μεσόγειο και η Ελλάδα. 
rusia 3
Την 12η Αυγούστου σύμφωνα με την ιστοσελίδα Souria Netsoobschil ΕΙΧΑΜΕ  άφιξη  ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού στο Λιμάνι Slanfah, 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Λατάκειας. Εικάζεται ότι πρόκειται για άνδρες της περίφημων
ειδικών δυνάμεων SPETSNAZ οι οποίοι έχουν «ειδική αποστολή» όσον αφορά την « εξαφάνιση» της ηγεσίας του ισλαμικού στρατού αλλά και  πιθανών «επιχειρήσεων» εναντίον των τουρκικών δυνάμεων που «σουλατσάρουν» στις συριακή εδαφική περιοχή που διαβιούν οι Τουρκμένοι . Οι Τούρκοι στρατιωτικοί βέβαια  ούτε να  ακούσουν το όνομα τους δεν θέλουν.
Η συριακή εφημερίδα  Al-Watan ανέφερε  πριν λίγες ημέρες ότι η Ρωσία θα  επεκτείνει την ναυτική και στρατιωτική της παρουσία στη Συρία (άρθρο μας  με τίτλο Ο ρωσικός στόλος σε απόσταση αναπνοής από την τουρκική επικράτεια!) με την κατασκευή μιας νέας ναυτικής βάσης στην πόλη  Jableh, 25 χιλιόμετρα νότια της Λατάκειας.
Το Ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Al-Alam ανακοίνωσε  ταυτόχρονα ότι η Ρωσία άρχισε να παρέχει δορυφορικές φωτογραφίες στο συριακό γενικό επιτελείο , προκειμένου να εντοπισθούν και  εξουδετερωθούν ΑΜΕΣΑ από αέρος οι συγκεντρώσεις δυνάμεων  και τα κέντρα διοίκησης του ISIS στην χώρα . Επιπλέον, στην  Συρία υπάρχουν και λειτουργούν  δύο ρωσικοί σταθμοί υποκλοπών (SIGINT),  το  Κέντρο-C και  το Κέντρο C-2 . Το  πρώτο χτυπήθηκε  από τους  ισλαμιστές αντάρτες στις 5 Οκτωβρίου 2014. Επιπλέον, στον συριακό εναέριο χώρο έχουν  παρατηρηθεί πρόσφατα,  δεκάδες  ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Επισημαίνουμε επίσης την παρουσία του ρωσικού στόλου της Μεσογείου ο οποίος είναι διαθέσιμος όποτε «απαιτηθεί».
Σύμφωνα τώρα με πρόσφατο άρθρο μας στο pentapostagma.gr, με τίτλο (Κατάφορτο με ρωσικά ΤΟΜΑ «BTR-82Α» και Τζιπ «TIGR» το αποβατικό «Nikolai Filchenkov» για την Συρία!) στις   20 Αυγούστου 2015, το ρωσικό αποβατικό πλοίο «Nikolai  Filchenkov» διήλθε των στενών του Βοσπόρου  και την Κωνσταντινούπολη κατάφορτο με πολεμικό υλικό για τα συριακά λιμάνια.
Στο  κατάστρωμα διαφαίνονταν καθαρά  4 φορτηγά  KAMAZ-4350 6 × 6 και ένα GAZ-66 καθώς και  4 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού ΤΟΜΑ  BTR 82Α, ενώ από κάτω πιθανόν υπήρχαν πυραυλικά συστήματα μικρού βεληνεκούς .
Την ίδια στιγμή  δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του διαδικτύου  φωτογραφίες που εμφανίζουν σε  συριακό έδαφος  δεκάδες  θωρακισμένα ρωσικής  κατασκευής  Τζίπ  Gaz-233 «TIGR», τα οποία έχουν στην διάθεσή τους  τα κυβερνητικά  στρατεύματα  στην Συρία. Αυτό αποδεικνύει ότι η ροή οπλικών συστημάτων από την Ρωσία στην Συρία υφίσταται και συνεχίζει αμείωτη.
Θα πρέπει να σημειωθεί , ότι   στις 4 Αυγούστου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις φήμες περί αποστολής ρωσικών στρατευμάτων στη Συρία, ο  γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε: «Δεν έχει συζητηθεί με κανέναν τρόπο». Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις είπαμε,  « υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται,  και το αντίθετο».
Το γεγονός ότι προηγουμένως η ρωσική  στρατιωτική επέμβαση στη Συρία ήταν «αόρατη» και τώρα  γίνεται όλο και πιο εμφανής,  αυξάνει τις ενδείξεις για πολεμική εμπλοκή  στο άμεσο μέλλον ,   σηματοδοτώντας  μια  πολύ πιο ενεργή  ρωσική επέμβαση σε έναν πόλεμο που έχει αρχίσει εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια.
rusia 2
Ακολουθώντας,  σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας  pentapostagma.gr το ρωσικό δόγμα της περίφημης «Μασκίροβκα» ( παραπλάνηση, απόκρυψη, η οποία είναι πιστή αντιγραφή ενός ΜΟΝΟ  εκ των μεθόδων του Βυζαντινού Αυτοκράτορα Βασιλείου του Β΄ του Βουλγαροκτόνου, την αδερφή του οποίου πήρε ως σύζυγο ο  Βλαδίμηρος του Κιέβου), οι Ρώσοι μεταφέρουν  « μέρα μεσημέρι»  πλέον στην Συρία  πολεμικό υλικό και προσωπικό στον πόλεμο εναντίον του ISIS. Η Συρία θα αποτελέσει την κύρια βάση των  στρατιωτικών επιχειρήσεων  του Κρεμλίνου εναντίον του « καταραμένου όφη» του ισλαμικού στρατού,  ΠΡΙΝ οι Τζιχανστιστές μεταβούν  σε ρωσικό έδαφος ( Τσετσενία).
Το σχέδιο αυτό φυσικά έχει την έμπνευση  του από την  δημοφιλή  στην Ρωσία ,  «Βυζαντινή Αυτοκρατορία » και τα εδάφη στα οποία κυριαρχούσε και στα οποία θέλει να » κατέβει» ο Βλαδίμηρος.   Επίσης δίνει  ένα τεράστιο πολιτικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό, και στρατιωτικό υπόβαθρο  στους «συμμετέχοντες» Ρώσους στρατιωτικούς ,  εμφανίζοντας τους  το όραμα των χριστιανών μαχητών εναντίον των Απίστων .
Ο   Ρώσος Πρόεδρος  προετοιμάζει την εμφάνιση του ως κύριος «υπερασπιστής» του χριστιανισμού στην Μέση Ανατολή εναντίον των Τζιχαντιστών που καίνε, βιάζουν και σκοτώνουν στο διάβα τους. Αυτό του δίνει το «ηθικό πλεονέκτημα» να μεταφέρει το «κέντρο βάρους» της διένεξης στην Μ.Ανατολή πολεμώντας εάν χρειαστεί τόσο εναντίον των Τζιχαντιστών , όσο και εναντίον της Τουρκίας , επιτρέποντας  του παράλληλα  να βάλει » χέρι» στα πετρέλαια του Κόλπου  .
Ο Β. Πούτιν έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν  ότι η Ρωσία βρίσκεται στο πλευρό του Θεού. Η Ευρω-Ατλαντική συμμαχία όμως έχει ξεφύγει από τις ρίζες της,  και τις Χριστιανικές αξίες, και «κυλιέται στον βούρκο της αμαρτίας».
Υπάρχουν μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αναφέρουν ότι το νέο ρωσικό δόγμα προετοιμάζει έναν ορθόδοξο άξονα χωρών , για «αυτά που έρχονται». Αυτός ο άξονας θα περιλαμβάνει εθελοντικά όλες τις ορθόδοξες χώρες στην αρχή.
Τελικά θα έχουμε από ότι διαφαίνεται στον «ορίζοντα» έναν παγκόσμιο θρησκευτικό πόλεμο με τους ακραίους φανατικούς  Μουσουλμάνους και τους « υποστηρικτές τους» από την μία πλευρά, και  τους Ορθοδόξους χριστιανούς και «ολίγους» καθολικούς από την άλλη . Πρόκειται για τον απόλυτο  παγκόσμιο πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)