Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Σιγά-σιγά το πολιτικό τοπίο ξεκαθαρίζει ....φεύγουν δυο "παίχτες" από το ομολογουμένως δύσκολο "άθλημα της επιλογής" από τους ψηφοφόρους ....στις προσεχείς εκλογές!

Μήπως ο κ. Μ. Σάλλας είναι πρόεδρος κρατικής τράπεζας και δεν το ξέρουμε;
Το γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας;
Ας όψεται ο "Τσόχας" και οι άλλοι πράσινοι και γαλάζιοι που διέλυσαν την "Γενική".
Σιγά-σιγά το πολιτικό τοπίο ξεκαθαρίζει ...."διαγράφονται" -συνειδησιακά-  δυο "παίχτες" από το -ομολογουμένως- δύσκολο "άθλημα της επιλογής" από των ψηφοφόρους, των λιγότερο ακατάλληλων κομμάτων και προσώπων ....στις προσεχείς εκλογές!
Όπως και να χει ....ευχόμαστε η συνεργασία να είναι επ' ωφελεία του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.
[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ ]


Συνεργασία ΥΕΘΑ με Τράπεζα Πειραιώς

  • 24.06.2015


Συνεργασία ΥΕΘΑ με Τράπεζα Πειραιώς

Σημαντική εξέλιξη είναι η σύμβαση συνεργασίας που υπέγραψαν χθες ο υπουργός Εθνικής ΆμυναςΠάνος Καμμένος και ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί η παροχή από την Τράπεζα Πειραιώς ολοκληρωμένων τραπεζικών υπηρεσιών με ευνοϊκούς όρους για τις ανάγκες του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους. Τα οφέλη της σύμβασης είναι πολλά για τους δικαιούχους, ενώ θα υπάρχει και πιστωτική κάρτα με το λογότυπο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Νέα εποχή..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Σύμβαση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Τράπεζα Πειραιώς
23/06/2015

Τι προβλέπει η σύμβαση αναλυτικά

Η σύμβαση αυτή επεκτείνει την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, με τη Γενική Τράπεζα, η οποία έχει εξαγορασθεί και έχει απορροφηθεί από την Τράπεζα Πειραιώς
(Εστάλη από αναγνώστη)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)