Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΡΓΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΝΑΥΠΛΙΟ


Ναύπλιο
Στη δράση του Ναυπλίου, μια ομάδα Γερμανών τουριστών πλησίασε τους συναγωνιστές μας και από τη συζήτηση που έγινε, οι Γερμανοί τουρίστες ανέφεραν ότι όλα αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως είναι σχέδια του..
Ρότσιλντ που υπάλληλος της είναι και η Μέρκελ.. Αυτό μας καταδεικνύει ότι παγκόσμια ο απλός λαός γνωρίζει το σχέδιο της νέας τάξης πραγμάτων και οι πολιτικοί των χωρών δεν είναι τίποτα άλλο από ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της νέας τάξης πραγμάτων που σαν σκοπό έχουν όχι τα χρήματα αλλά τις ψυχές μας.. Χαιρετισμούς στους συναγωνιστές Γερμανούς τουρίστες που πλέον θα υπάρξει συνεργασία στο επόμενο διάστημα με το αντίστοιχο γερμανικό μπλοκ τους..
Άργος

Εθνική οδός Τρίπολης Ναυλπίου
Είσοδος ΤΕΙ Καλαμάτας

asimpiestos.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)