Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Απάτη οι δημοσκοπήσεις ; ή ο λαός τρελάθηκε;



Διαβάζουμε για τις τρεις δημοσκοπήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ότι το ΣΥΡΙΖΑ νικά σαρώνοντας τους αντιπάλους του.
Είναι αδιανόητο να υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που θα ψηφήσει την μεγαλύτερη κολοτούμπα που πέρασε από την χώρα, ήταν το ΣΥΡΙΖΑ που κατάστρεψε κάθε ελπίδα για δημοκρατία και δικαιοσύνη, ήταν αυτό που έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια το μεγάλο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, ήταν αυτός που εφάρμοσε το Capital Control, ήταν αυτός που κορόιδεψε τους συνεργάτες τους και την αριστερή πλατφόρμα, ήταν το κόμμα της αριστεράς που ενέργησε πιο δεξιά και από την δεξιά. Δεν υπάρχουν λόγια να αποτυπωθούν για αυτό το πολιτικό σίχαμα που λέγετε Αλέξης και επειδή εκτέλεσαν την Δημοκρατία, δίνοντας την Ελλάδα ενέχυρο στους δανειστές, με πολιτική φυσικά και των υπόλοιπων κομμάτων που ονομάζονται: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, για αυτό θα τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει μια μεγάλη ΜΟΥΝΤΖΑ, για την προδοσία τους. Η ιστορία θα έχει τα ονόματα τους στα βάθη των αιώνων, σαν τους μεγαλύτερους δωσίλογους και προδότες του έθνους.    
  

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ-ΕΚΤΟΣ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ 



Σαρωτική νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν αυτή τη στιγμή τρεις δημοσκοπήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, με ποσοστό 35% και τη Νέα Δημοκρατία ιδρωμένη να... παλεύει με το 21%!
Τρίτο κόμμα, φαίνεται πως θα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,5%, ενώ «Το Ποτάμι», το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του Λεβέντη «Ένωση Κεντρώων» συγκεντρώνουν από 4.5%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν ποσοστά της τάξης του 3,5 με 4%, ενώ η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη μένει εκτός βουλής.

Οι ψήφοι δυσαρέσκειας πηγαίνουν στο ΚΚΕ, που εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστά έως και 7%.

Η εφημερίδα Το ΧΩΝΙ και το www.toxwni.gr επιβεβαιώνονται ξανά, που, εδώ και καιρό μιλούν για τη σαρωτική νίκη του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τη σημαντική παρουσία των ΑΝΕΛ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας!

 dynati-ellada.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)