Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Δίωξη της εισαγγελίας στον Τζήμερο: Τον καλεί να παρουσιαστεί άμεσα για εσχάτη προδοσία

thanos-tzimeros-650 Για εσχάτη προδοσία καλεί ο εισαγγελέας τον Θάνο Τζήμερο προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για τα μηνύματα του σε κοινωνικά δίκτυα όπου παρέτρεπε τον κόσμο να ρίξει την κυβέρνηση.
Ο κ. Τζήμερος ανέβασε στο Facebook την κλίση του εισαγγελέα γράφοντας τα εξής: «Η Δικαιοσύνη προστατεύει τη Δημοκρατία. Είναι φως φανάρι. Αφού ανέχεται 40 χρόνια τώρα να υπάρχει κόμμα στη Βουλή που θέλει να επιβάλει την δικτατορία του προλεταριάτου, αφού κάνει τα στραβά μάτια όταν κάνουν προπαγάνδα ο Κουφοντίνας και ο Μαζιώτης υπέρ της τρομοκρατίας μέσα από το κτήριο της Νομικής, αφού θεωρεί φυσικό ο ΣΥΡΙΖΑ να εγκωμιάζει την τρομοκρατία, να χαϊδεύει τους μπαχαλάκηδες και να καλεί σε ανυπακοή και απειθαρχία μέσα από το Κοινοβούλιο, αφού δεν άκουσε τίποτε για την εισβολή που ετοίμαζε στο Νομισματοκοπείο ο Λαφαζάνης και για το σχέδιο εξόδου από το ευρώ και την επιβολή δελτίου στα τρόφιμα που σχεδίαζαν Βαρουφάκης και Τσίπρας, τώρα αποφάσισε να κινηθεί αστραπιαία και ερευνά αν διέπραξα το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, ώστε να ασκήσει δίωξη! Κοιμηθείτε ήσυχοι».

 



Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτηση του ο κ. Τζήμερος καλούσε τον κόσμο να κάνει πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)