Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λαϊκή εντολή για το μνημόνιο

«Ποτέ δεν διανοηθήκαμε ότι αυτή η κυβέρνηση θα φέρει το χειρότερο μνημόνιο»

Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λαϊκή εντολή για το μνημόνιο
Δριμύτατη επίθεση για τους χειρισμούς του πρωθυπουργού στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Βουλής.
Η κ. Κωνσταντοπούλου, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει λαϊκή εντολή να αλυσοδέσει τη χώρα με το μνημόνιο.
«Δεν διανοηθήκαμε ποτέ ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα μπορούσε να φέρει μέσα σε 14 ημέρες τρία κατεπείγοντα νομοσχέδια σε λιγότερο από 24 ώρες, να προετοιμάζεται να φέρει το χειρότερο μνημόνιο στη μνημονιακή ιστορία, να αναγκάζεται να προσκαλεί την
τρόικα ως νέα τετραμερή και να κατηγορείται για παιδιαρίσματα όποιος προσπαθεί να διαφυλάξει τη δημοκρατική διαδικασία», είπε η Πρόεδρος της Βουλής.
«Είναι ιστορική επιταγή η Αριστερά να αναλάβει να υπερασπιστεί την κοινωνία και τη δημοκρατία από τη μνημονιακή λαίλαπα και την περιστολή των δικαιωμάτων, την ανθρωπιστική κρίση» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.
Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν μπορεί να είναι γελοίος, γραφικός, ανεύθυνος και πολιτικά ανήλικος όποιος υπερασπίζεται το Σύνταγμα.
«Ο Πρωθυπουργός όταν εξήγγειλε το δημοψήφισμα ως απάντηση στο the game is over, δεν μπορεί να εννοούσε να πάρουμε μια εβδομάδα παράταση» πρόσθεσε η πρόεδρος της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)