Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!!!!!! Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΨΥΧΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ»…

(είναι πρώτη φορά που είμαστε οπαδοί του Φρέντο)
Ουρές μπροστά από τα μηχανήματα για ανάληψη μετρητώνΟυρές μπροστά από τα μηχανήματα για ανάληψη μετρητών
Ουρές σχηματίζουν από το πρωί οι πολίτες μπροστά από τα ΑΤΜ των τραπεζών, ενώ, πολλοί αναφέρουν ότι πολλά δεν έχουν πλέον χρήματα και ψάχνουν από μηχάνημα σε μηχάνημα. Τη Δευτέρα αυτή η εικόνα είναι πιθανό να συνεχιστεί και η ΤτΕ καταβάλλει προσπάθεια για άμεση τροφοδοσία των ΑΤΜ ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις αναλήψεις.
Οι ουρές παρατηρούνται όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στην περιφέρεια, ενώ,……..
……..
υπό τον φόβο για δυσμενείς εξελίξεις, αρκετοί είναι οι πολίτες που σπεύδουν σε σούπερ μάρκετ για την προμήθεια διάφορων προϊόντων, ακόμη και σε βενζινάδικα για καύσιμα.
Οι ουρές για την ανάληψη μετρητών μπροστά από τα μηχανήματα ανάληψης
τραπεζών, άρχισαν αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού
Σε όλη τη χώρα, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του δημοψηφίσματος και υπό τον φόβο ότι οι τράπεζες θα ξεμείνουν από ρευστό, οι πολίτες έσπευσαν μέσα στη νύχτα στα πλησιέστερα ΑΤΜ και να σηκώνουν το μέγιστο ποσό που επιτρέπει η κάθε τράπεζα.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στα πρατήρια καυσίμων όπως αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωποι των βενζινοπωλών.
Τόσο οι βενζινοπώλες όσο και οι εταιρίες εμπορίας διαβεβαιώνουν, πάντως, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς με καύσιμα και ότι όλες οι παραγγελίες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα θα εκτελεστούν κανονικά.
Ουρές μπροστά από τα μηχανήματα για ανάληψη μετρητών
Ανέφεραν ότι «αν ένα πρατήριο ξεμείνει αυτό θα οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση. Ωστόσο, πρόβλημα στον εφοδιασμό της αγοράς δεν υπάρχει».
ΤτΕ: Άμεση τροφοδοσία των ΑΤΜ ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις αναλήψεις
Ουρές μπροστά από τα μηχανήματα για ανάληψη μετρητών
Την Δευτέρα αυτή η εικόνα είναι πιθανό να συνεχιστεί και η ΤτΕ καταβάλλει προσπάθεια για άμεση τροφοδοσία των ΑΤΜ ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις αναλήψεις.
Ουρές μπροστά από τα μηχανήματα για ανάληψη μετρητών
Η ελληνική κυβέρνηση καταβάλλει αίτημα στην ΕΚΤ για παράταση της ρευστότητας. Το τελευταίο διάστημα πάντως υπάρχουν ισχυρές πιέσεις στο ΔΣ της ΕΚΤ για περιορισμούς στον ELA και για αύξηση του «κουρέματος» των ομολόγων που δίνουν οι τράπεζες για να αντλούν ρευστότητα.
Οι κεντρικοί τραπεζίτες θα έχουν αύριο τηλεδιάσκεψη, την επομένη της συνάντησης του Μάριο Ντράγκι με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης στην Φρανκφούρτη.

tolimeri.wordpress 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)