Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Ναι(!) στα τεκμηριωμένα, κλπ συνταξιοδοτικά δικαιώματα για τις μητέρες με ανήλικα τέκνα ....για τους άλλους όμως "χαρτογιακάδες" πριν τα 60, Γιατί;;;,

Παππούς Νίκος Αρβανίτης
ΙΘΑΓΕΝΕΣΤΑΤΕ ΧΡΕΩΣΤΑ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! 
Δεν είναι τραβηγμένη άποψη. Με εξαίρεση λίγες περιπτώσεις αναπήρων και μητέρων τουλάχιστον 4 παιδιών, οι πρόωρες συντάξεις ήταν ένα πουτανοεφεύρημα των σάπιων κυβερνήσεων της πράσινης λαχανίδας, για εξυπηρέτηση γκόμενων των πολιτικών και για παραγοντίσκους ή εργατοπατέρες!!!!
-----------------------------
Καλησπέρα,
Για δες Μπαρμπανίκο ....αν συμφωνείς με την παρακάτω -τραβηγμένη- άποψη, ανέβασέ τη ....κάτι μου λέει ότι... πάνε να εγκλωβισθούν -συνταξιοδοτικά- ημέτεροι και συνδικάλες ....κι έτσι πιέζοντας την κυβέρνηση, μας πήραν μυρουδιά και "μουλάρωσαν" και οι έξω.

Ναι(!) στα τεκμηριωμένα, κλπ συνταξιοδοτικά δικαιώματα για τις μητέρες με ανήλικα τέκνα ....για τους άλλους όμως "χαρτογιακάδες" πριν τα 60, Γιατί;;;,
Μήπως -στην πράξη- δεν κόπτονται για τις -ως άνω- μητέρες(άλλωστε πόσες έχουν ανήλικα ....σε κάποια ηλικία;) αλλά για άλλους μαντραχαλάδες** ....που θέλουν να εξασφαλίσουν -προνομιακά- την έξοδό τους από την εργασία ....όποτε θα τους γουστάρει! [ μαντραχαλάδες** = <μάντρα +<χαλί "διχαλωτό ξύλο"- ανέβασμα.]
Εδώ έχουν χαθεί τόσα και τόσα δικαιώματα(απολυμένοι, άνεργοι, μειώσεις μισθών και συντάξεων, αύξηση ορίων συνταξιοδότησης, πείνα και δυστυχία, κλπ) ....και οι πολιτικοί και κοινωνικοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ (και άλλων παρατάξεων ....κυρίως ΣΥΡΙΖΑίων) το χαβά τους ...."διαιωνίζουν" ακόμα τα "δικαιώματά" τους για πρόωρη εκσπ ....στο "κουφάρι" της κοινωνίας.
Μήπως αυτά τα "συντεχνιακώς συνδικαλιζόμενα κατάλοιπα" ....μπλοκάρουν(υπερβολή) -στις διαπραγματεύσεις- την Κυβέρνηση, την Χώρα, την Ευρώπη και τελικά όλη την Υφήλιο -μεγάλη η Χάρη τους- ....φαίνεται ότι έχουν μάθει καλά το μάθημά τους από τους συνδικαλιστές της "πράσινης βοϊδοσχολής(γσε)" της ΠΑΣΚΕ του ΠΑΣΟΚ;
Έλεος, η κοινωνία και η Κυβέρνηση ας αντιδράσουν!

[ ΘΑ ΕΠΑΝΈΛΘΟΥΜΕ.... ]
[ ΙΘΑΓΕΝΉΣ-ΧΡΕΏΣΤΗΣ]
ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ:
Το κόλπο της 25ετίας
Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/06/2007
http://archive.enet.gr/…/onl…/c=114,dt=26.06.2007,id=9812004

«….Προς τούτο γίνεται κατάχρηση της πρόβλεψης του καταστατικού για συνταξιοδότηση των υπαλλήλων με 25ετία χωρίς όριο ηλικίας στην περίπτωση απόλυσης ή κατάργησης της (προσωποπαγούς) θέσης. Έτσι, όταν χρειάζεται να γίνει μια εξυπηρέτηση προς «φίλιες δυνάμεις», με απόφαση των οικείων διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων* (σημ.: στους ασφαλισμένους και πολλοί υπάλληλοι των συνεταιρισμών της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, κ.λπ.), «καταργούνται» οι θέσεις διά της... μετονομασίας των. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο λογαριασμός των εξυπηρετήσεων μεταβιβάζεται στους φορολογούμενους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν, μέσω προϋπολογισμού, τα ρουσφέτια και τις λεγόμενες αναδιαρθρώσεις….»
ΣΗΜ. *και της Εθνικής Ασφαλιστικής ....και άλλων περιπτώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)