Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΝΑΤΟ: "Ετοιμαστείτε για πυρηνική σύρραξη με τη Ρωσία!" - Οι ΗΠΑ ωθούν την κατάσταση στα άκρα


ΝΑΤΟ: "Ετοιμαστείτε για πυρηνική σύρραξη με τη Ρωσία!" - Οι ΗΠΑ ωθούν την κατάσταση στα άκραΟι Αμερικανοί προωθούν τα πράγματα στα άκρα θέτοντας τον πλανήτη σε κίνδυνο, κατατάσσοντας τη Ρωσία σε "απειλή για τη Διεθνή Ασφάλεια όπως το ΙSIL" και ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να ετοιμαστεί για πυρηνικό πόλεμο!

Το ΝΑΤΟ θεωρεί πως η Ρωσία μπορεί να «κατακτήσει» το Κίεβο και τις χώρες της Βαλτικής μέσα σε δύο ημέρες…

Ο Τσέχος Στρατηγός, Petr Pavel, ο οποίος (εντελώς τυχαία…) θα αναλάβει τα καθήκοντα του Προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ την 1η Ιουνίου 2015, θεωρεί τη Ρωσία απειλή για την ασφάλεια όλων των χωρών της Συμμαχίας!

Την κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με το ISIS… Απίστευτη πραγματικά προπαγάνδα από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους-υποτελείς τους οι οποίοι εξεδίωξαν το νόμιμο πρόεδρο της Ουκρανίας και οδήγησαν τη χώρα σε

ουσιαστικό διαμελισμό και έχουν μεταφέρει χιλιάδες στρατιωτών και οπλικών συστημάτων στα ρωσικά σύνορα και μιλούν για ρωσική επιθετικότητα.
Είναι ο πραγματικός ορισμός του τρόπου με τον οποίο μετατρέπεται το "άσπρο" σε "μαύρο" με τη βοήθεια των ελεγχόμενων ΜΜΕ, την επαναλαμβανόμενη "πλύση" εγκεφάλου και τη χαμηλή διανοητική δυνατότητα του μέσου πολίτη της σημερινής δυτικής κοινωνίας (υπάρχουν λόγοι που παρέχεται παντού χαμηλής στάθμης παιδεία).

Ο Στρατηγός ανέπτυξε αυτούς τους ισχυρισμούς του κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου «Ασφαλείας» που διεξάγεται στην Πράγα, ακολουθώντας τις εντολές του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έχει συμπεριλάβει τους Ρώσους και το Ισλαμικό Κράτος στις απειλές για τον πλανήτη.

Και παράλληλα, ο Petr Pavel πιστεύει ότι εάν η Ρωσία ξεκινήσει μια επίθεση, τότε οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ θα είναι ανίκανες να την αποκρούσουν. Με αυτό το πρόσχημα επιδιώκουν να πείσουν την Κοινή Γνώμη ότι χρειάζεται επιπλέον κινητοποίηση στρατιωτικών δυνάμεων στην Α.Ευρώπη.

«Το ΝΑΤΟ δεν είναι σε θέση να αντιδράσει σωστά όταν αλλάξει η κατάσταση. Η Ευρώπη πρέπει να λάβει επιπλέον μέτρα για να αντιμετωπίσει τις απειλές από τη Ρωσία και το ISIL, αφού τα τωρινά είναι εκπληκτικά αναποτελεσματικά. Η συμμαχία έχει ένα σημαντικό ελάττωμα. Την περίπλοκη διαδικασία λήψης αποφάσεων του ΝΑΤΟ που αγκαλιάζει 28 χώρες μέλη και που όλες τους πρέπει να καταλήξουν σε κάποια απόφαση».

Σύμφωνα με τον Τσέχο Στρατηγό, Ο Ρώσος αξιωματούχος μπορεί να πάρει μια απόφαση μέσα σε λίγες ώρες, ενώ η Διοίκηση του ΝΑΤΟ θα ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο για να καταλήξει σε κοινή θέση. Αυτό βέβαια δείχνει και κάτι άλλο. Ότι επιδιώκεται να σταματήσει να υπάρχει η αρχή της ομοφωνίας στη Συμμαχία και όλοι να υπακούουν επίσημα στις αμερικανικές επιθυμίες προς χάριν ταχύτητας!

Τρομάζει την Ουάσιγκτον το παράδειγμα χώρας όπως η Ελλάδα, που λόγω Ορθοδοξίας δεν θέλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Και στο φινάλε της ομιλίας του έριξε και τη βόμβα… Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση: Πότε θα ξεκινήσει έναν πόλεμο κατά της Ρωσίας, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε μια πυρηνική σύρραξη.

Η υπόθεση της FIFA δεν έσκασε τυχαία.Αποτελεί πράξη υβριδικού πολέμου. Υπάρχει προσπάθεια των Αμερικανών να αποσπάσουν το μουντιάλ του 2018 από τη Ρωσία. Ας γίνει κατανοητό ότι ο βασικός μάρτυρας είναι ένα από τα πρώην αφεντικά της FIFA, ο 70χρονος Αμερικανός Τσακ Μπλέιζερ, όπου χρησιμοποιώντας μια συσκευή καταγραφής κρυμμένη σε ένα μπρελόκ, κατάφερε να χτυπήσει διάνα με τις αποκαλύψεις άλλων κορυφαίων αξιωματούχων της Ομοπσονδίας κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στο Λονδίνο το 2012, όπου συζητήθηκαν δωροδοκίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
«Η κύρια πηγή για την έρευνα είναι ο Μπλέιζερ», παραδέχτηκε πηγή που ασχολείται με την υπόθεση.

Ο γενειοφόρος Μπλέιζερ αποτέλεσε το γνωστότερο ποδοσφαιρικό παράγοντα στις ΗΠΑ και άνθρωπο-κλειδί στην προσπάθεια να αναλάβει η χώρα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, δηλαδή επί της ουσίας έδωσε το Μουντιάλ στις ΗΠΑ,όταν στη χώρα δεν ήξερα αν η μπάλα ήταν στρογγυλή ή είχε σχήμα...ελιάς, όπως στο American Football.

Είναι φανερό ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν έναν "Total War" με Ρώσους και Κινέζους τώρα επειδή σε μερικά χρόνια δεν θα έχουν την γεωστρατηγική,οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Ήδη οι δύο υπερδυνάμεις έχουν αποφασίσει να αποδολαριοποιήσουν τον πλανήτη, και αν αυτό συμβεί, σε μερικά χρόνια οι ΗΠΑ θα έχουν χάσει οριστικά την πλανητική ηγεμονία τους. 


tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)