Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

"....ομολογιακό δάνειο του δημοσίου, ύψους 50 δις δραχμών με το φανταστικό επιτόκιο 18%...."


Παππούς Νίκος Αρβανίτης
 
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ" ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Ο Σημίτης ανέλαβε το 1996 και από το 1997 εδραιώθηκε συνολικά μια αδίστακτη πολιτική συμμορία υπό την αρχηγία του, πλαισιωμένος με ανώτερους υπαλλήλους των τραπεζιτών.
Το 1997 έγινε χαμός με τη διεύρυνση άκρατου υπερδανεισμού του κράτους και των τραπεζών και την εν συνεχεία κατασπατάληση του δημόσιου και του τραπεζικού χρήματος σε ημετέρους, είτε ευθέως είτε μέσω της δημιουργίας τραπεζών μαϊμούδων (π.χ. Proton Bank - Omega Bank κλπ).
Δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, μικρό δείγμα του επερχόμενου οικονομικού φασισμού, μπορούμε να αναφέρουμε, το ομολογιακό δάνειο του δημοσίου, ύψους 50 δις δραχμών με το φανταστικό επιτόκιο 18% και το ομολογιακό δάνειο της τράπεζας Αττικής, επίσης 50 δις δραχμών!!!!!!
Επίσης πρέπει να υπενθυμίσουμε, τον εξαναγκασμό των τραπεζών να χορηγούν καταναλωτικά δάνεια για αγορά μετοχών ενός σάπιου χρηματιστηρίου - φούσκα, ενώ κυβέρνηση και οικονομική χούντα υπό εκκόλαψη, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι αυτά τα δάνεια δεν θα εξοφληθούν ποτέ, όπως και έγινε, μετά την έκρηξη της φούσκας το 1999.
Οι πολιτικοί απόγονοι της συμμορίας Σημίτη και των άρρωστων από κάθε άποψη τραπεζιτών φίλων του, ελέγχουν μέχρι και σήμερα τη βουλή, τη κυβέρνηση, και όλες τις εξουσίες του κρατικού μηχανισμού.
ΕΧΩ ΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ να μάθω, το από που και πως θα ξεκινήσει η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος....
ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....

Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....




 Φωτογραφία του Παππούς Νίκος Αρβανίτης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)