Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΙΝΚΑ: ΚΑΤΑ ΟΑΕΕ-ΕΟΠΠΥ

ΙΝΚΑ-ΔΤ-542/28.04.2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΣΤΙΣ 09:30
Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην σχολή ευελπίδων) κτίριο 6 αίθουσα 12, εκδικάζεται η αγωγή του δικηγόρου Ιωάννη Μυταλούλη που κατατέθηκε μέσω του ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ κατά Ο.Α.Ε.Ε., ΕΟΠΠΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ –ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ –ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ με 2 βασικά ζητήματα:
1) Το διαχωρισμό της εισφοράς υγείας από την εισφορά της σύνταξης. Αυτό είναι απαραίτητο για να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο να ρυθμίσει-πληρώσει μόνο την εισφορά υγείας και έτσι να δοθεί πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ασφαλισμένους και τα προστατευόμενα μέλη τους αφενός και αφετέρου να μην έχει καμία οικονομική απώλεια το ταμείο.
2) Διαγραφή του ποσού της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που ενώ ο ΟΑΕΕ δεν παρείχε (αρνούμενος να σφραγίσει βιβλιάρια οφειλετών), συνέχιζε να χρεώνει και να τοκίζει. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη οικονομική πίεση στις επιχειρήσεις και έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία των ασφαλισμένων και των προστατευόμενων μελών τους.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΟΑΕΕ ΑΤΤΙΚΗΣ κάνει πρόσθετη παρέμβαση για όλα τα μέλη του και καλεί όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να στηρίξουν με τη φυσική τους παρουσία την προσπάθεια αυτή.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε οι ελεύθεροι επαγγελματίες τη δύναμή μας.
Όλοι μαζί, μια γροθιά έξω από τα δικαστήρια!
Ας είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.
Το πρόβλημα είναι τεράστιο και απαιτούμε δίκαιη λύση, δεν χωρεί άλλη αναβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)