Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Καταρρέουν τα ψεύδη του «Ποταμιού» – Το Protagon ανήκει στον Θεοδωράκη



ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ Ή ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του Ποταμιού, υποστήριξε ότι από την Άνοιξη του 2014 έχει εκχωρήσει το Protagon. Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της ΕΕΤΤ όμως, ο Σταύρος Θεοδωράκης παραμένει ο ιδιοκτήτης του Protagon δια το νόμο. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τους ψευδείς ισχυρισμούς ο Θεοδωράκης ουδέποτε επέδειξε έγγραφο που να πιστοποιεί την καταβολή του αναλογούντως φόρου από την «μεταβίβαση» των μετοχών ή το ανάλογο πιστοποιητικό τροποποίησης από την δημόσια αρχή.
Εδώ καθίσταται επιτακτική η παρέμβαση του εισαγγελέα βάσει του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων, ωστε να διερευνήσει:

Πως δικαιολογείται η τεράστια δαπάνη που κατέβαλε το μόρφωμα Θεοδωράκη προκειμένου να συμμετάσχει σε Ευρωεκλογές – εκλογές.
Να διερευνηθεί από κόμμα και κανάλια ο τηλεοπτικός χρόνος που απέλαβε με την μορφή συμμετοχής στελεχών, ο οποίος ηταν ανάλογος με αυτόν της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όμως ηταν κυβερνηση ενώ το κόμμα Θεοδωράκη μόλις είχε ιδρυθεί.
Ο επαγγελματίας δημοσιογράφος του Protagon, υποστήριξε επίσης ότι η ιστοσελίδα δεν ανήκει στον Θεοδωράκη. Ας αποκαλύψει λοιπόν ποιός τον πλήρωνε και με ποιά ιδιότητα.
Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του ιδίου, των εκπροσώπων του και του κόμματος ώστε να ελεγχθεί η ροή χρήματος. Κανείς άλλωστε δεν λέει ένα τόσο χονδροειδές ψέμμα χωρίς σκοτεινό κίνητρο.
Εάν η δικαιοσυνη ατονήσει, υπάρχουν οι καινούριοι θεσμοί που οφείλουν να κάνουν αισθητή την ύπαρξη τους.

 olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)