Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Έξαλλος ο Τσίπρας με σχεδόν “αθωωτική” απόφαση για τον Παπακωνσταντίνου

Έξαλλος ο Τσίπρας με σχεδόν “αθωωτική” απόφαση για τον Παπακωνσταντίνου- Συναντάται αυτή την ώρα με τον Υπ. Δικαιοσύνης!Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον υπουργό δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλο. Ένα από τα σημαντικά  θέματα που  “πέσαν” στο τραπέζι για συζήτηση είναι και η σχεδόν “αθωωτική” θα λέγαμε, απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Γ.Παπακωνσταντίνου.
 
Ο Πρωθυπουργός είναι έξαλλος με τους δικαστές και την τροπή της υπόθεσης.
Για τον  πρώην υπουργό Οικονομικών αποφάσισε ο αρεοπαγίτης………..
………Νικόλας Πάσσος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr έχει πολλά πάρε- δώσε με το ΠΑΣΟΚ…
Σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε και ο δικηγόρος του Παπακωνσταντίνου (που ναι μεν, έκανε τη δουλειά του, να αθωώσει τον πελάτη του) αλλά δεν παύει να είναι και ένας από τους δικηγόρους του Χριστοφοράκου, οπότε τ΄ονομα του συνδέεται με τη διαπλοκή…
http://newsnea.gr/

tolimeri.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)