Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ E-MAIL ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

Στην επιστολή Βαρουφάκη γίνεται λόγος για πρώτη φορά για την Έξυπνη Κάρτα του Πολίτη, η οποία θα αποτελέσει «εργαλείο» για την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης μου «μαστίζει» τη χώρα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση

Η Κάρτα αυτή θα χρησιμεύει, μεταξύ άλλων, ως ταυτότητα για την είσοδο στο σύστημα υγείας, καθώς και για την προμήθεια κουπονιών διατροφής.

Ο ΑΜΚΑ πέθανε! Η Κάρτα του Πολίτη, η οποία δεν πρόλαβε να υλοποιηθεί επί κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά και επί Κυβέρνησης Σαμαρα όπου παρά τις πιέσεις που δεχόταν την καθυστερούσε όσο μπορούσε ώστε να την αποφύγει, βρέθηκε το αποτεφρωμένο πτώμα του Πασόκ από του οποίου τις στάχτες του μετονομάστηκε σε Σύριζα, να έρθει σήμερα και να την καθιερώσει.

Η Κάρτα αυτή είναι εν μέρει προάγγελος του χαράγματος, που μόνο μια ψευτοαριστερή κυβέρνηση θα μπορούσε να την υλοποιήσει.

Εμεις στην Αθέατη γνώση την αναφέρουμε ως προάγγελο του χαράγματος επειδή χωρίς αυτήν:

Ο Ιατρός σου δεν θα σου συνταγογραφεί πλέον κανένα φάρμακο και καμμία

εξέταση.

Τα βιβλιάρια υγείας όπως είναι αυτονόητο θα καταργηθούν.

Καμμία πρόσβαση στα νοσοκομεία.

Οποιος δεν έχει αυτή την κάρτα δεν θα μπορεί να πάρει σύνταξη.

Δεν θα λαμβάνει κανένα επίδομα ανεργείας.

Κατάργηση της συλλογής αποδείξεων, και πολλά άλλα που θα πραγματοποιούνται πλέον υποχρεωτικά με αυτή την κάρτα. Και ενώ μέχρι στιγμής είχαμε πρόσβαση σε όλες αυτές τις υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να την έχουμε, τώρα θα είμαστε "αναγκασμένοι" να την χρησιμοποιούμε, διαφορετικά, κάποιος που δεν την έχει, μπορεί και να πεθάνει από την πείνα.

Η Εκκλησία σε λίγο καιρό δεν θα αντέχει οικονομικά να μοιράζει συσίτια σε απόρους και πολλοί άνθρωποι ενώ θα είχαν στην άκρη του μυαλού τους ότι θα έχουν εξασφαλισμένο ενα πιάτο φαγητό χωρίς να χρειαστεί να παραλάβουν την κάρτα αυτή, τώρα θα αναγκαστούν να την πάρουν για να μην πεθάνουν από ασιτία.

Έίναι προμελετημένο από την Ελίτ, ότι πολλές κάρτες του πολίτη οι οποίες θα έχουν εμφυτευμένο το τσιπάκι RFID θα κλαπούν (π.χ όπως συμβαίνει και σήμερα με το ηλεκτρονικό φηφιακό νόμισμα) επειδή είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παραβιάζονονται, και σαφώς να κλαπούν από τον οποιοδήποτε μέσα από την τσέπη μας.

Τότε θα πούν, ότι για το καλό της ανθρωπότητας, αυτή η τεχνολογία θα πρέπει να εμφυτεύεται μέσα στο δέρμα μας με τη μορφη κάψουλας.

Ωστόσο, η "κάρτα του πολίτη" εννοείται πως δεν θα είναι το χάραγμα του Θηρίου, όμως είναι ένας από τους προάγγελους που θα ακολουθήσουν πρός την πορεία για την σφραγίδα του Σατανά που θα εισέλθει στο σώμα των ανθρώπων ως διαπιστευτήριο της υποταγής μας στον υιό του.

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.




atheatignosi.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)