Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΙ «ΔΕΞΙΟΙ» ΤΩΝ ΑΝΕΛ: «ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»


Εξ Αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ ακούγονται οι κριτικές, εκ δεξιών πάντως εκφωνούνται οι πρώτες προειδοποιητικές βολές.
Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωστής Δαμαβολίτης, προαναγγέλλει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει νομοσχέδιο υπέρ των ιδιωτικοποίησεων δηλώνοντας μάλιστα ευθαρσώς: « Αυτό που πήρε η Κυβέρνηση δεν με ικανοποιεί, οπότε ασκώ κριτική«.
Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρ/σ του ΒΗΜΑτος, ο κ. Δαμαβολίτης, ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: ……..
……..»Εγώ, ως Κωστής Δαμαβολίτης, δεν μπορώ να ψηφίσω ένα νομοσχέδιο που
λέει για τις ιδιωτικοποιήσεις. Δεν θέλω να το ψηφίσω. Δεν μπορώ δηλαδή να πάω στους ανθρώπους που πήγα χθες, στην επιτροπή αγώνα κατά της πώλησης του Ελληνικού -που όλοι γνωρίζουμε το μέγα σκάνδαλο- στο αεροδρόμιο Χανίων που είναι μέσα στα δεκατέσσερα αεροδρόμια που είναι πίσω τους γερμανική εταιρεία και να τους πω σήμερα, ότι αυτό δεν ισχύει. Μπορώ ενδεχομένως, στην Κ.Ο. που θα συζητήσουμε, να μου πουν κάνε λίγο υπομονή γιατί αυτό δεν θα το φέρουμε τώρα. (ερ. Αν το φέρουν όμως; Είναι μέσα.) Δεν θέλω να το ψηφίσω και εκεί θα έρθουμε σε ρήξη. Το πιο πιθανό είναι ότι θα έρθουμε σε ρήξη».
Εξηγεί επ αυτού μάλιστα: «Δεν ξέρω αν τεθούν σοβαρά επιχειρήματα που να μπορούν να με πείσουν ότι σε βάθος χρόνου αυτό θα αλλάξει αλλά από τη στιγμή που είναι μέσα στο e-mail και το φέρνουν πρώτο πρώτο, γιατί προσέξτε, στην τετράμηνη παράταση που έχουμε δεν μπορούν να υλοποιηθούν οι ιδιωτικοποιήσεις, θα ναι κάτι το οποίο θα πάει σε βάθος χρόνου, δεν γίνεται να ιδιωτικοποιηθούν τα αεροδρόμια».
Ο ίδιος, καταλήγει: «Αν τυχόν μας αφήσουν ένα τέτοιο περιθώριο, θα μπορούμε και εμείς να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας. Αν τυχόν και μας πουν «όχι θα γίνουν τώρα», εμείς πρέπει να βάλουμε την αξιοπρέπειά μας στο συρτάρι και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ύπαρξης αν δεν υπάρχει αυτό το στοιχείο. Δεν μπαίνει στο συρτάρι η αξιοπρέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)