Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Μείωση φορολογίας στα καύσιμα ζητούν οι εταιρίες πετρελαιοειδών

Μείωση φορολογίας στα καύσιμα ζητούν οι εταιρίες πετρελαιοειδώνΤην μείωση της φορολογίας των υγρών καυσίμων,καθώς και τη λήψη μέτρων για την καταπολέμηση των φαινομένων λαθρεμπορίας και κάθε μορφής παραεμπορίας στα καύσιμα, ζητά ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών (ΣΕΕΠΕ).
Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος τονίζει ότι θα είναι δίπλα στην Πολιτεία με συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις, που στοχεύουν στο να τονωθεί η ζήτηση και να λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας.
Ζητά, επίσης, την ολοκλήρωση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα, ώστε να παταχθεί η γραφειοκρατία και να λειτουργεί η αγορά σε συνθήκες ελεύθερης οικονομίας και υγιούς ανταγωνισμού, με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, καθώς και την ενίσχυση της ρευστότητας για την επιβίωση των επιχειρήσεων του κλάδου

tribune.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)