Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σκληραίνει τη στάση της η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Η γενναιοδωρία της Γερμανίας έφτασε στα όρια της με την Ελλάδα
«Οι συμφωνίες έχουν νόημα μόνο όταν μπορεί κάποιος να βασιστεί σε αυτές», τόνισε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου, τονίζοντας πως «δεν εκβιαζόμαστε»
Σκληραίνει τη στάση της η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα καθώς με δήλωσή του το πρωί της Παρασκευής εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε πως η γενναιοδωρία της Γερμανίας «έφτασε στα απόλυτα όρια της με το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας»!
Λίγες ώρες έπειτα από την επίσκεψη του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα και λίγο πριν τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην Αθήνα το γερμανικό ΥΠΟΙΚ τονίζει πως η Γερμανία είναι έτοιμη για συζητήσεις με την Ελλάδα, αλλά πως τα βασικά ζητήματα «δεν μπορούν να αλλάξουν».
«Οι συμφωνίες έχουν νόημα μόνο όταν μπορεί κάποιος να βασιστεί σε αυτές», τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι χρειάζεται αλληλεγγύη στην Ευρώπη, αλλά και η Γερμανία και η ΕΕ «δεν εκβιάζονται».

Όπως είπε στη συνέχεια, η ΕΕ είναι έτοιμη να παρέχει επιπρόσθετη βοήθεια στην Ελλάδα, αν και η χώρα «δεν έχει ζητήσει παράταση του ελληνικού προγράμματος».

Πρώτο Θέμα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)