Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Έλληνας Υπουργός παιδείας: Ειδικός φόρος στους πιστούς χριστιανούς για να πληρώνονται οι παπάδες

tasos-kourakisΣτο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια παλιά δήλωση του τότε τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργού Παιδείας Τάσου Κουράκη. 

Ο κ. Κουράκης, πρότεινε μεταξύ άλλων για τη μισθοδοσία του κλήρου να επιβληθεί φόρος υπέρ της Εκκλησίας μόνον στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι.
Τώρα που ο κ. Κουράκης είναι μέλος της κυβέρνησης και μάλιστα αναπληρωτής υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του, τα οποία «τυχαίνει» να ταυτίζονται με τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.

Πολλές φορές στην Ιστορία αυτού του τόπου το σημαντικότερο ρόλο τον έχουν παίξει τα κατάλληλα πρόσωπα στη κατάλληλη θέση την κατάλληλη περίοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)