Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Η ΕΛΛΑΔΑ «ΣΠΑΕΙ» ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ…

Η ώρα της αλήθειας έφτασε… Η ώρα της απονομής δικαιοσύνης…
Εκλογές 2015: Η Ελλάδα «σπάει» τα δεσμά της  Της δικαιοσύνης, μέσω της απόλυτα δημοκρατικής διαδικασίας των εκλογών... Της τιμωρίας ή επιβράβευσης, όπως θα την επιβάλλει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Της τιμωρίας σε εκείνους που τον εξαπάτησαν και έσπευσαν να εκχωρήσουν τα κυριαρχικά του δικαιώματα στο έδαφος της πατρίδας, σε ξένα χέρια. Γερμανών, Αμερικανών και άλλων κερδοσκόπων. Και της επιβράβευσης προς εκείνους που του προσφέρουν, μέσω υποσχέσεων βέβαια που θα πρέπει και να υλοποιηθούν, μια αχτίδα φωτός, μια ελπίδα για έξοδο από το σκοτεινό τούνελ που μας οδήγησε η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.
Η στιγμή που δεν ήθελαν έφτασε… Η στιγμή που έτρεμαν…

Έτρεμαν αυτή τη στιγμή από τότε… Από το 2009, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, «άρπαξε» την ψήφο των Ελλήνων με το «λεφτά υπάρχουν». Ο ελληνικός λαός τον τιμώρησε, όπως τιμώρησε και τον Ευάγγελο Βενιζέλο που τον διαδέχτηκε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ… εξανεμίστηκε και από σήμερα θα περάσει οριστικά στην ιστορία, αφού τα ποσοστά του θα είναι αυτά

που αξίζουν σε ένα κόμμα που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι και σήμερα, τελευταία μέρα παρουσίας του στην κυβέρνηση, τη βασική «δεξαμενή» συγκέντρωσης ευθυνών (ποινικών και ηθικών) για τη χρεοκοπία της χώρας…

Η ώρα της κρίσεως ήρθε…

Για τον Αντώνη Σαμαρά, τον πολιτικό άνδρα που από αντιμνημονιακότερος των αντιμνημονιακών, έγινε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής και στυγνός «εκτελεστής» του μνημονίου και μαζί του ελληνικού λαού. Όλες οι δημοσκοπήσεις, αλλά κυρίως όλες οι ενδείξεις από τις αντιδράσεις των πολιτών, πιστοποιούν ότι η Νέα Δημοκρατία θα γνωρίσει σήμερα μια συντριπτική ήττα και την απόλυτη ευθύνη, γνωρίζει καλά ότι θα την έχει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς…

Ο Πρωθυπουργός που στα χρόνια που κράτησε το τιμόνι του χρεοκοπημένου καραβιού στα χέρια του δεν είπε ούτε ένα όχι στις διαταγές της Μέρκελ και του ΔΝΤ.

Ο Πρωθυπουργός που θυμήθηκε ότι υπάρχουν παιδιά και ελληνικές οικογένειες με ανέργους και ηλικιωμένους με «κουρεμένες» συντάξεις το Γενάρη του 2015, στα γυρίσματα των προεκλογικών σποτ της Νέας Δημοκρατίας, η προβολή των οποίων προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη θυμό στον ελληνικό λαό.

Ο Πρωθυπουργός που το 2015, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής περιόδου Βατερλό για τη ΝΔ, προτίμησε να στρέψει τα πυρά του μόνο στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, δίχως να έχει κάτι καινούργιο να πει στον ελληνικό λαό.

Γι’ αυτό και με το κλείσιμο της κάλπης θα αντιληφθεί και στην πράξη, καθώς ήδη το ξέρει καλά από τώρα, ότι οι Έλληνες δεν εμπαίζονται, δεν ξεχνούν και κυρίως τιμωρούν.

Τιμωρούν με την άσκηση του μόνου δημοκρατικού δικαιώματος που τους έχει απομείνει, μετά το πέρασμα των μνημονιακών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας από την καταστροφική διακυβέρνηση.

Τιμωρούν με την ψήφο τους, όσους τους είπαν ψέματα, όσους τους οδήγησαν στην ανεργία, όσους τους μοίρασαν ψεύτικες ελπίδες, όσους σκότωσαν κόσμο με την πολιτική που άσκησαν στον τομέα της υγείας, της κοινωνικής πρόνοιας, της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της φτώχειας.

Τιμωρούν εκείνους που προτίμησαν να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία, αλλά όχι να συγκρουστούν με τα συμφέροντα της διαπλοκής, χτυπώντας μεγαλοεργολάβους, καναλάρχες, εφοπλιστές και τραπεζίτες, φιλικά στην πλάτη…

Τιμωρούν και παράλληλα προειδοποιούν…

Προειδοποιούν με την ψήφο τους και εκείνους που έρχονται, ακριβώς γιατί δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν και να ανεχτούν νέα εξαπάτηση.

Προειδοποιούν με την ψήφο τους εκείνους που υπόσχονται, ακριβώς γιατί αισθάνονται ότι πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία, να αποδείξουν ότι μπορούν να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους.

Οι Έλληνες, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων, έχουν σήμερα μια τεράστια ευκαιρία στα χέρια τους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Είναι η μεγάλη ευκαιρία που μπορούν και πρέπει να εκμεταλλευτούν για να στείλουν το δικό τους μήνυμα, μετά από πέντε χρόνια εφαρμογής εξοντωτικών μνημονιακών υποχρεώσεων, σε μια χώρα που μετετράπη σε αποικία της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Φούχτελ…

Ένα μήνυμα που θα φτάσει παντού, ένα μήνυμα πατριωτικό, μήνυμα υπεράσπισης της ανεξαρτησίας της Ελλάδας και του δικαιώματος να αποφασίζουν οι πολίτες της για το μέλλον τους και όχι οι δανειστές της χώρας.

Το Newsbomb.gr τηρώντας από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στο διαδίκτυο μια ξεκάθαρη στάση, τάχθηκε απέναντι στη διαπλοκή, τα ξένα συμφέροντα, τους εκπροσώπους της νέας τάξης πραγμάτων, τους ανθέλληνες που θέλησαν να πειραματιστούν πάνω στην πατρίδα μας και να εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό.

Αυτή η ξεκάθαρη στάση έναντι του πολιτικού και επιχειρηματικού «συστήματος» που αρέσκεται στο να διαπλέκεται και να «υπηρετεί» τα ξένα συμφέροντα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Η μαζική συμμετοχή των Ελλήνων στις εκλογές 2015 είναι το πρώτο μεγάλο στοίχημα, για να μην υπάρχει το άλλοθι που θα ισχυριστούν τα ξένα κέντρα, περί… αδιαφορίας των Ελλήνων και σιωπηρής «αποδοχής» της πτωχευτικής μοίρας τους, αν η αποχή και σε αυτές τις εκλογές είναι το… τρίτο ή ακόμα και το δεύτερο κόμμα.

Η ανατροπή των μνημονιακών κυβερνήσεων αποτελεί το δεύτερο μεγάλο στοίχημα των Ελλήνων.

Σήμερα η Ελλάδα σπάει τα δεσμά της. Σήμερα όλος ο πλανήτης, όλοι οι λαοί έχουν το βλέμμα τους στραμμένο πάνω μας.
Ας στείλουμε το μήνυμα παντού. Ας κάνουμε την αρχή…

Ο ελληνικός λαός ρίχνει από την κυβέρνηση και πάλι εκείνους που τον εξαθλίωσαν και προσφέρει (σύμφωνα με όλες τις τελευταίες εκτιμήσεις δημοσκόπων) την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πράξη όλα όσα έχει δεσμευτεί και υποσχεθεί, γράφοντας τη δική του ιστορία.

Τα πάντα, πλέον, για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, θα εξαρτηθούν από τη συνέπεια που θα επιδείξει ως προς την υλοποίηση των λεγομένων του ο Αλέξης Τσίπρας, εφόσον μπει ως νέος Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό που θα πρέπει να μην ξεχνάει κανείς, ούτε βέβαια και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως στην Ελληνική Δημοκρατία, ο τελικός κριτής όλων, θα είναι για πάντα ο κυρίαρχος ελληνικός λαός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)