Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Μάθανε ότι οι Έλληνες έχουν φιλότιμο και άρχισαν την προπαγάνδα του χρέους.

Ισπανία προς Έλληνες: Όταν πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε σε ποιον χρωστάτε

Ισπανία προς Έλληνες: Όταν πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε σε ποιον χρωστάτε Σχόλιο ιστολογίου:

Χαφιέδες, κερδοσκόποι και δωσίλογοι παραδίδονται στην Γερμανική κατοχή, Ισπανοί και Έλληνες πολιτικοί. Ο πλανήτης πλήττεται από μια παγκόσμια τραπεζική κρίση που μέσα στην κυριαρχία της καταδυναστεύει λογιστικά ολόκληρους λαούς. 
Σύμφωνα με τον Ισπανό σφουγκοκωλάριο η χώρα μας έλαβε 210 δις Ευρώ, αλλά δεν πήγαν στου μισθούς και στις συντάξεις, τα παράδωσαν στους ιδιώτες τραπεζίτες, χρεώνοντας τον κάθε πολίτη αφού μετατρέψανε το τραπεζικό χρέος σε δημόσιο.

Η Ισπανία εξέφρασε την Τρίτη την ελπίδα οι Έλληνες να θυμηθούν όταν πάνε να ψηφίσουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ότι η ευρωπαϊκή και η ισπανική αλληλεγγύη επέτρεψαν στον δημόσιο τομέα της χώρας τους να εξακολουθεί να λειτουργεί…
Ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών Λουίς ντε Γκίνδος υπενθύμισε ότι η Ελλάδα ωφελήθηκε από την αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ αυτών και της
Ισπανίας, με το διπλό πρόγραμμα διάσωσης της οικονομίας της το 2010 και το 2012.
«Η Ελλάδα έλαβε 210 δισεκατομμύρια ευρώ από την ευρωζώνη, από τα οποία τα 26 δισεκ. από την Ισπανία», η οποία αντιμετώπιζε επίσης οικονομική κρίση και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από την ΕΕ, υπογράμμισε ο Ισπανός υπουργός. Χωρίς φυσικά να κάνει τον κόπο να εξηγήσει πώς μια χώρα που αντιμετωπίζει οικονομική κρίση, όπως η Ισπανία, βρήκε να δανείσει σε εμάς 26 δισεκατομμύρια αντί να τα διαθέσει προς ανακούφιση του λαού της! Σωστή η απορία μας; Σωστή!
«Είναι μια απόδειξη αλληλεγγύης. Χάρη σε αυτή τη χρηματοδότηση, την οποία η Ελλάδα δεν μπορούσε να λάβει από τις αγορές, μπόρεσε να διατηρήσει (σε λειτουργία) όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της», σημείωσε ο ντε Γκίνδος.
Η Ελλάδα μπόρεσε «να πληρώσει τους γιατρούς, τους αστυνομικούς, τους συνταξιούχους χάρη σε αυτή την αλληλεγγύη», συνέχισε ο τοκογλύφος, που αντί να διαθέσει 26 δισ. για τον λαό του, ήρθε να δανείσει την Ελλάδα και όχι μόνο αυτό, αλλά μιλά λες και τα δανεικά μας τα… χάρισε, το ανθρωπάκι!
Δεν μπορείτε να πείτε πάντως… Σε κάθε χώρα υπάρχουν οι «πρόθυμοι» ρουφιάνοι της Μέρκελ! Σωστά; Σωστά!…

tribune.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)