Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Η Ρωσία αύξησε τα αποθέματά της σε χρυσό κατά ένα τρίτο

Η Ρωσία αύξησε τα αποθέματά της σε χρυσό κατά ένα τρίτοΗ Ουκρανία μείωσε τα αποθέματα χρυσού της κατά περισσότερο από ένα τρίτο, τον Οκτώβριο, ενώ αντιθέτως η Ρωσία αύξησε τα αποθεματικά της για έκτο συνεχόμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δημοσιοποιήθηκαν την Πέμπτη.

Για την Ουκρανία, ο προηγούμενος μήνας έληξε με απόθεμα 26 τόνους χρυσού, μειωμένο σε σχέση με τον Σεπτέμβριο κατά 14 τόνους, ενώ η Ρωσία η οποία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο, πρόσθεσε το ίδιο διάστημα 18,9 τόνους φτάνοντας το συνολικό αποθεματικό της στους 1.168 τόνους.

Η Τουρκία επίσης είχε μείωση κατά 2,7 τόνους υποχωρώντας στους 521 τόνους,
ενώ το Αζερμπαϊτζάν αύξησε το απόθεμά του κατά 3,2 τόνους στους 30,2 τόνους. Και η Λευκορωσία είχε αύξηση 2,1 τόνους στους 41,1 τόνους.
Σημαντικές αγορές και πωλήσεις από τις κεντρικές τράπεζες των κρατών μπορούν να επηρεάσουν τη διεθνή τιμή του χρυσού, η οποία νωρίτερα αυτό το μήνα βυθίστηκε στο χαμηλότερο των τελευταίων τεσσερισήμισι ετών στα 1.131 δολάρια ανά ουγκιά, καθώς υπήρξε άνοδος στην ισοτιμία του αμερικανικού δολαρίου.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)