Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Καρατζαφέρης: Το καμάρι της ΕΕ και των ΜΜΕ


καρατζαφέρης λαος
Σε ανθρώπους με μνήμη χρυσόψαρου νομίζουν ότι απευθύνονται αρκετοί μεγαλοδημοσιογράφοι αυτής της χώρας, καθώς το οικονομικό κατεστημένο αποφάσισε να εξαφανίσει από το πολιτικό σκηνικό τον Καρατζαφέρη.
Οι ίδιοι άνθρωποι, που εξυμνούσαν για χρόνια τον ακροδεξιό πολιτικό, ανοίγοντας εν γνώσει τους το δρόμο για την ενίσχυση του ναζισμού της Χ.Α στην Ελλάδα, τώρα ρίχνουν πρώτοι τη λίθο τους στο πρόσωπο του… «Καρατζαφύρερ».
Δείτε το απόσπασμα του ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε για τη στήριξη που παρείχαν Βρυξέλλες και Έλληνες ολιγάρχες στον ……………
………..Καρατζαφέρη.


Νομίζουν δεν θυμάται κανείς ότι ο επικεφαλής του ΛΑΟΣ φιλοξενούσε στο κόμμα του τους θεωρητικούς του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού, όπως την οικογένεια Πλέυρη.
Θέλουν να ξεχάσουμε πως στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος ακούγονταν ύμνοι της χούντας ενώ τα στελέχη του ΛΑΟΣ, όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης, προωθούσαν ακραία αντισημιτικά βιβλία στις εκπομπές τους.
Έχουν την εντύπωση ότι το video στο οποίο ο Γεωργιάδης κραυγάζει συνθήματα εμπνευσμένα από τον Γκέμπελς με φόντο τη σημαία του κόμματος, θα διαγραφούν δια μαγείας από το youtube.
Κυρίως όμως θέλουν να ξεχαστούν τα άρθρα σε ναυαρχίδες του ελληνικού Τύπου, όπως η Καθημερινή και το Βήμα, που εξυμνούσαν την παρουσία του Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση του δοτού πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.
Εντολές των τραπεζών και της ΕΕ εκτελούσαν βέβαια. Όπως και στην περίπτωση της Ουκρανίας, όπου οι Βρυξέλλες, σε συνεργασία με τους τοπικούς ολιγάρχες, έφεραν προς στιγμήν στην εξουσία το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα Σβόμποντα, έτσι και στην Ελλάδα η Τρόικα μαζί με τις τράπεζες επέβαλαν την παρουσία του Καρατζαφέρη στην κυβέρνηση συνασπισμού.
Η επιβολή της λιτότητας, με στόχο την επίτευξη της τρίτης μεγαλύτερης αναδιανομής κεφαλαίου στην ελληνική ιστορία (μετά την κατοχή και τη χούντα) απαιτούσε έναν μη εκλεγμένο πρωθυπουργό στο πηδάλιο και μια ευρεία συμμαχία που θα περιελάμβανε και ένα ακροδεξιό και φιλοχουντικό κόμμα στο εσωτερικό της.
Κυρίως όμως το ΛΑΟΣ αποτελούσε, το όχημα για τη σταδιακή είσοδο του ναζισμού στην πολιτική ζωή της χώρας καθώς κάποια τρομαγμένα τμήματα της οικονομική ελίτ ενεργοποιούσαν τις φασιστικές εφεδρείες του συστήματος.
Ήταν η στιγμή όπου τα πιο ακροδεξιά και φιλοχουντικά στοιχεία του ΛΑΟΣ, όπως ο Γεωργιάδης και ο Βορίδης, εγκολπώθηκαν στη Νεα Δημοκρατία ενώ τα κυρίαρχα ΜΜΕ μας καλούσαν να ευχαριστήσουμε τη Χρυσή Αυγή και μας προετοίμαζαν για μια συγκυβέρνηση με τους ναζιστές.
Όλα αυτά είναι φυσικά γνωστά και αναμενόμενα. Δημοσιογράφοι, ο μισθός των οποίων εξαρτάται άμεσα από τις χορηγείες τραπεζών (πάνω και κάτω από το τραπέζι) απλώς χόρευαν στο ρυθμό που τους έπαιζαν.
Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να θέλουν να ξεχάσουμε τι έλεγαν πριν από δυο χρόνια απαιτεί πολύ μεγάλο θράσσος.
Συνάδελφοι… πρόσκαιρα ηττημένοι της ιστορίας είμαστε. Δεν έχουμε αλτσχάιμερ.
Άρης Χατζηστεφάνου
http://info-war.gr/

tolimeri.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)