Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΙΚΟΝΑ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Σαν εμπορεύματα είναι στοιβαγμένοι οι 700 μετανάστες - εκ των οποίων τα 200 γυναικόπαιδα - μέσα στο φορτηγό πλοίο «Μπάρις», υπό σημαία Κιριμπάτι, το οποίο βρέθηκε να πλέει ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, 30 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το πλοίο, που ρυμουλκείται από τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Ύδρα», αναμένεται να προσεγγίσει την Ιεράπετρα σήμερα, Τετάρτη (26/11/2014) το μεσημέρι, ενώ οι μετανάστες θα φιλοξενηθούν στο γυμναστήριο της Ιεράπετρας.

Στη νότια Κρήτη έχουν κινητοποιηθεί οι υγειονομικές υπηρεσίες του νησιού για την περίθαλψη όσων μεταναστών χρειαστεί και για την υποβολή τους σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ λαμβάνονται όλα τα μέτρα πρόληψης και για τον Έμπολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)