Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Προπαγανδιστικό ισλαμικό βίντεο μιλάει για καταπίεση των ισλαμιστών στην Αθήνα και καλεί σε εξέγερση

Προπαγανδιστικό βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook, στη σελίδα AJ+, το οποίο παρουσιάζει τους μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα ως καταπιεσμένους και καλεί τους φανατικούς ισλαμιστες σε “απελευθερωσή τους”. Και όλα αυτά σε μια εποχή που ο ισλαμισμός με ευθύνη της Δύσης δείχνει τα “δόντια” του!. 

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του βίντεο, που έχει τίτλο «Πουθενά να προσευχηθείς στην Αθήνα», στην ελληνική πρωτεύουσα ζούνε περίπου 300.000 μουσουλμάνοι, οι οποίοι δεν έχουν χώρο λατρείας εξαιτίας των“ αντιμεταναστευτικών συναισθημάτων και της επιρροής της Ορθόδοξης Εκκλησίας”. Επισημαίνεται στο βίντεο ότι η Αθήνα είναι η μόνη ευρωπαϊκή
πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί.

Μα οι ίδιοι οι μουσυλμάνοι που διαβιούν στη χώρα μας (οι περισσότεροι παρανόμως) έχουν κάνει τα δικά τους τζαμιά. Εάν θέλουν να φτιάξουν ένα κανονικό τζαμί ας μαζέψουν χρήματα και ας αγοράσουν οικόπεδο και ας το χτίσουν.
Πουθενά δεν είναι υποχρεωμένο το κράτος να τους χτίσει τζαμί, με τα λεφτά των φορολογουμένων. Στις ΗΠΑ οι Έλληνες ομογενείς έφτιαξαν εκκλησίες με δικά τους χρήματα. 
Πουθενά δεν επιβάρυναν το κράτος που τους υποδέχθηκε.

katohika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)