Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ρωσία απασφάλισε… Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τους δίδυμους πύργους….


Στον δικό της πόλεμο πληροφορίας η Ρωσία.
Πριν λίγο “ρίχθηκαν” στο ίντερνετ δύο φωτογραφίες, που σας παρουσιάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα, όπου σύμφωνα με τους ειδικούς εμφανίζεται “λιωμένο” το υπέδαφος, πράγμα που μπορεί να δικαιολογηθεί μόνον σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης.
Πλέον ο ψυχρός πόλεμος Αμερικής Ρωσίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ακόμα και στο επίπεδο της πληροφορίας…

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν με τίτλο :

Η Ρωσία διαδίδει,
Ο Snowden Επικυρώνει!

 

1 σχόλιο:

  1. Πληθώρα υποψιών, καθώς και ύποπτων φωτογραφιών που υποστήριζαν εκδοχές εντελώς διαφορετικές, από την επίσημη, σχετικά με την επίθεση εναντίον των δύο πύργων, κυκλοφόρησαν κατά κόρον, αμέσως μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Πολλές από αυτές περιλαμβάνονται στο βιβλίο μου με τίτλο "Τα παιδιά της παγκοσμιοποίησης: τρομοκρατία και φασισμός", Εκδόσεις Παπαζήσης. Ωστόσο, τίποτε από αυτά δεν αποδείχθηκε και δεν έγινε επίσημα αποδεκτό, ενώ με την πάροδο του χρόνου ξεχάστηκαν τα πάντα. Αναμφίβολα, τώρα, η Ρωσία που διαθέτει μέσω Σνόουντεν αστείρευτες ανεπίσημες -αλλά πιθανότατα ορθές- πληροφορίες, για το τι ακριβώς συνέβη, βρίσκεται σε προνομιακή "πληροφορική" θέση! Και θα σπεύσει να τις αξιοποιήσει, ως αντίποινα στα αντίποινα της Δύσης εναντίον της. Ίδωμεν, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)