Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Προβληματικές τηλεφωνικές συσκευές κινητών πλημυρίζουν την Ελληνική αγορά.

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 529 29.09.14

Γραμματεία Πειραιάς Διστόμου 45


Προβληματικές τηλεφωνικές συσκευές κινητών πλημυρίζουν την Ελληνική αγορά.
Με ανεπιβεβαίωτες τηλεφωνικές πληροφορίες μας γνώρισαν ότι διακινούνται στην Ελληνική αγορά, εκτός γνωστών εμπορικών καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, Android 5 Samsung και iPhone 5 Apple κατασκευής από κινέζικα παραεργοστάσια και προμηθευτές τους σε τιμή 200 – 250 €, τα οποία είναι προβληματικά και ολόιδια με τα γνήσια.
Επίσης ότι στις συσκευές Android η ομιλία μας φθάνει στον καλούμενο με μορφή ήχου σωλήνας και με διακοπές.
Μην αγοράζετε βιαστικά, μόνο και μόνο για να έχετε κάτι που να το παίζετε στα δάκτυλα και να είναι απολύτως δικό σας, στην εποχή μας που τείνει να καταργήσει όλα τα δικά μας και δικά, του καθενός χωριστά.
Κάθε αγορά σας από 1 € μέχρι οποιοδήποτε ποσό δεν πρέπει να είναι δοκιμαστική.
Να είστε επιμελείς και αυστηροί στην λήψη της εγγύησης και βέβαιοι στο ότι το κατάστημα που επισπευτήκατε για να αγοράσετε θα υπάρχει και αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)