periousiologioΟυρές πολιτών για να πληρωθεί ο παράλογος ΕΝΦΙΑ, το ενοίκιο δηλαδή στην ίδια μας την περιουσία, το οποίο δεν αποτελεί σχέδιο εντός συνόρων αλλά παγκοσμιοποιητική εντολή Μνημονίου, την οποία οποιαδήποτε κυβέρνηση είναι πλέον υποχρεωμένη να εφαρμόσει, άσχετα από ότι ακούμε από την αντιπολίτευση πως δήθεν θα τον καταργήσει. Άλλωστε από «στρατηγικούς στόχους» χορτάσαμε από την εποχή που ήταν να φύγουν οι βάσεις του ΝΑΤΟ.

Οι παράλογοι φόροι θα γίνουν δυσβάσταχτοι, όταν ψηφιστεί και το επίσης παγκοσμιοποιητικής έμπνευσης περιουσιολόγιο, για το οποίο συμφωνούν όλοι πολιτικάντηδες, καθώς έτσι θα τιμωρηθούν δήθεν οι «κακοί φοροφυγάδες» και τα λεφτά θα μοιραστούν στον λαό για να σωθεί έτσι η παθούσα οικονομία, η οποία ωστόσο «σοβιετικοποιείται«.

Θυμηθείτε: Μετάλλαξη της οικονομίας προς σοβιετικοποίηση προτείνει το ΔΝΤ
Κατά αυτόν τον τρόπο θα δοθεί νέο, ακόμα πιο βαρύ χτύπημα στην ιδιωτική
περιουσία, η οποία επιδιώκεται να καταργηθεί μαζί με το ελεύθερο επάγγελμα, προκειμένου να υπάρχουν μόνο δούλοι, εξαρτημένοι από το κράτος-τσιφλίκι της παγκόσμιας διαπλοκής.

Να θυμίσουμε ότι ο φόρος με βάση την περιουσία θα σημαίνει ότι κάποιος θα κληθεί να πληρώσει ως χαράτσι ποσοστό από αξία ακινήτων ή ακριβών αντικειμένων. Αγόρασα δηλαδή πριν 5 χρόνια ένα αυτοκίνητο τάδε τιμής, το κράτος θα θεωρεί ότι έχω τα λεφτά να δώσω τώρα ένα ποσοστό από την αξία του, για να… σώσω την οικονομία. Άσχετα αν οι δουλειές από τότε δεν πήγαν τόσο καλά και δεν υπάρχουν πια τα ίδια λεφτά. Μιλάμε πλέον για μεγάλα ποσά. Άμα δεν έχω θα αρχίσουν οι, οποιανδήποτε στιγμή την ημέρα, κατασχέσεις στα πρότυπα του Αγγλικού Δικαίου.

Στο άκουσμα κουρέματος καταθέσεων δε, όλοι θα τρέξουν να αποσύρουν χρήματα και την νύφη θα πληρώσουν τα ταμεία των επιχειρήσεων, χωρίς τις οποίες, λέμε και ξαναλέμε, κοινωνικό κράτος δεν μπορεί να υπάρξει, καθώς από το καθαρό κέρδος τους πληρώνονται τα φοροεισπρακτικά έσοδα του κράτους. Γι αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ υπόσχονται σε περίπτωση που εκλεγούν, αντί κουρέματος, απόσυρση του χρέους, επιμήκυνση δηλαδή – να κρατηθεί «παγωμένο» στα πλαίσια της ΕΚΤ.

Βλέπουμε λοιπόν αντί να διορθώνεται η σοβιετικού τύπου οικονομική πολιτική να διογκώνεται και να μας περιμένουν όλο και χειρότερα. Το περιουσιολόγιο θα αποτελέσει άλλο ένα παγκόσμιο πείραμα, αφού πλέον είναι γνωστό πως ό,τι περνάει στους Έλληνες εφαρμόζεται στις υπόλοιπες χώρες του «δυτικού κόσμου».

Αλλαγή με εκλογές ας μην περιμένουμε, καθώς όλοι νοιάζονται για το πως θα εκλεγούν και όχι για το πως θα εκπονήσουν στρατηγικό σχέδιο αύξησης της παραγωγικότητας και ανάκαμψης για την χώρα, πάνω στο οποίο έχουμε κατά καιρούς εκφράσει απόψεις, για όσους μας παρακολουθούν.

Πλέον ελπίζουμε μόνο στις εξωτερικές εξελίξεις, καθώς ενδεχόμενη αναταραχή μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, πιθανότατα εμποδίσει τα οικονομικά σχέδια της παγκοσμιοποίησης.

ΠΥΓΜΗ.gr