Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

«Το The Voice Kids είναι παιδική ποpνεία!» (video)

«Το The Voice Kids είναι παιδική ποpνεία!» (video)Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε στα media κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τα ΕΛΤΑ, με πρωτοβουλία του Νίκου Αλιάγα και της IFG, για να ενισχυθούν οικονομικά τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, και εξέφρασε την άποψή του για το «The Voice Kids».

«Είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτό που έλεγε ο συγχωρεμένος ο Μπονάτσος, στο «φύγε εσύ, έλα εσύ». Αυτά τα παιδιά, τα περισσότερα δηλαδή από αυτά, έχουν ταλέντο, κι όπως πήγαν, έτσι εξαφανίστηκαν. Ούτε τους πρώτους δεν θυμόμαστε. Μόνο τρία άτομα θυμάμαι. Δεν το συζητάω για το talent show παιδιών. Αυτό είναι παιδική ποpvεία, δεν το συζητάω. Οκ, ένας ενήλικας, δική του απόφαση να πάει να συμμετάσχει, αλλά το παιδί;

Δηλαδή, να πάρω εγώ το παιδί μου και να το βάλω σε ένα τραπέζι να χορεύει τσιφτετέλια, για να το βγάλουμε στην τηλεόραση; Θα αυτοκτονήσω. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα δικά του παιδιά. Κανονικά θέλουν πολυβολισμό, σας το λέω έτσι ξεκάθαρα».




E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)