Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έκανε σeξ για... να κάνει καριέρα!

Γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έκανε σeξ για... να κάνει καριέρα!Κρίση ειλικρίνειας έχει πιάσει τη Lana Del Rey, δεν εξηγείται αλλιώς: λίγες μέρες αφότου εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να ήταν... νεκρή, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι ξάπλωσε σε ουκ ολίγα κρεβάτια για να κάνει καριέρα!

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Complex», η 28χρονη σταρ δήλωσε ότι πολλοί από τους στίχους των νέων της τραγουδιών είναι αυτοβιογραφικοί.

«Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα με πολλούς άντρες στον χώρο. Κανείς τους όμως δεν με βοήθησε στις δισκογραφικές μου συμφωνίες. Πράγμα πολύ ενοχλητικό!», παραδέχθηκε η Lana, που ξάπλωσε σε πολλά κρεβάτια, αλλά... δεν της έκατσαν τα πλάνα!

Κατάλαβες τώρα γιατί στο τραγούδι της «F*cked My Way To The Top» αναφέρει ότι έφτασε στην κορυφή με το σ3ξ;


E-Radio.gr




Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Πουλάνε σώμα και ψυχή για την καριέρα τους, χιλιάδες και οι εκμεταλλευτές που την λέξη αξιοκρατία δεν τη  γνωρίζουν. Ο χώρος της τέχνης απαρτίζεται από ανθρώπους που μόνο καλλιτέχνες δεν είναι, αλλά ένα κλειστό λόμπι που προωθούν μόνο όσους έχουν απολαύσει σεξουαλικά, τόσο στην Ελλάδα  όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.  Η τραγουδίστρια στο δημοσίευμα διακρίνεται από ειλικρίνεια, φαίνεται φυσιολογικό να γίνεται πόρνη για να την προωθήσουν; Φαίνεται φυσιολογικό να είναι στη θέση της το παιδί σας που το προορίζετε για καλλιτέχνη;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)