Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Η απίστευτη προπαγάνδα των ΗΠΑ, δημιουργώντας ήρωες τους μισθοφόρους φονιάδες.



Οι ΗΠΑ γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι πλασάρει στο λαό της απίστευτη προπαγάνδα για τους πολέμους που δημιουργεί. 

Το "Αμερικάνικο όνειρο" με τις στρατιωτικές επεμβάσεις για την απελευθέρωση των «καταπιεσμένων», τους πολέμους για να διατηρηθεί η ειρήνη και η δικαιοσύνη σε όλο το κόσμο, είναι οι βάσεις αυτής της προπαγάνδας. 


Οι μισθοφόροι Αμερικάνοι στρατιώτες, φονιάδες των λαών, που βιάζουν, σκοτώνουν, καταστρέφουν και λεηλατούν στο διάβα τους, με εξουσία που τους έδωσε ο παγκόσμιος ηγήτορας, πρόεδρος της Αμερικής και το ΝΑΤΟ, μετατρέπονται εικονικά σε ήρωες και απελευθερωτές της υφηλίου. 

Το 2005, ο κόσμος είδε τη φρίκη στις φυλακές της Βασόρας, όπου και τότε, Βρετανοί στρατιώτες κακοποιούσαν, βίαζαν και εξευτέλιζαν Ιρακινούς κρατούμενους. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, μόνο που αυτή τη φορά «συμμετέχουν» και Βρετανίδες στρατιωτικοί (φωτ. ΑΠΕ)Η επιστροφή από την Μέση Ανατολή κλπ χώρες αυτών των φονιάδων, που για το χρήμα δεν δίστασαν να σκοτώσουν ακόμα και παιδιά, έχει τις τιμές ηρώων, κίτρινες κορδέλες στα πεζοδρόμια, βίντεο σαν αυτό που ακολουθεί συνθέτουν την καλοστημένη προπαγάνδα.   

Θα επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά:

Τρομοκράτης δεν γεννιέται κανείς αλλά γίνεται. 
Γίνονται από τις βόμβες που τους έριξαν, από την δολοφονία των συγγενών τους, την καταστροφή των σπιτιών τους, από την μόνιμη πολεμική απειλή, από την προάσπιση του έθνους τους και των συνόρων τους, από την προπαγάνδα ότι κινδυνεύει ο κόσμος από αυτούς.

 

Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι πόλεμοι δημιουργήθηκαν για τα συμφέροντα, ο θάνατος αθώον ανθρώπων (πολιτών – παιδιών) είναι αυτό που ονομάζουν «παράπλευρες απώλειες» για να πετύχουν τον σκοπό τους.

 Αυτός ο αγγελικά φτιαγμένος κόσμος, με ήρωες Αμερικάνους στρατιώτες κάθε άλλο από αυτό που δείχνουν είναι, δοξάστε τους φονιάδες στο βίντεο της Αμερικάνικης προπαγάνδας που ακολουθεί και που έχει τίτλο: καλωσόρισμα των στρατιωτών.







Στο όνομα της ειρήνης διαπράχτηκαν τα μεγαλύτερα εγκλήματα.
 Φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)