Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μια ζωή ρεκλάμα και κωλοκουβαρίστρα, ο βιτάμ «αρχηγός» της τροϊκάνικης ΝουΔού

ΣΑΜΑΡΑΣ -ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ  — «Το μέλλον δεν χαρίζεται – κερδίζεται» και «πιο δύσκολο από το να κερδίσεις κάτι, είναι να το κρατήσεις»
— Ευαγγελιζόταν ο Σαμαράς, όταν καμωνόταν ότι θα μας φέρει την «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» σύμφωνα με την  «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» της 31.05.1997 

  — Αντώνη (ή Αδωνάϊ) ….με το Βαγγέλη που έχεις «μπλέξει», δεν σε βλέπω να το «κρατάς» και πολύ ακόμα!  
— ….Τώρα μάλιστα που άνοιξες και  «ιστορίες» με τον αποκλεισμό της Ντόρας από την Ευρώπη ….θα σε «ροκανίζει» ο επίτιμος παρέα με τον υιό τον Κυριάκο.

— Κατά τα άλλα ….μια ζωή ρεκλάμα «Χολιγουντιανή», «σταρ μέικινγκ σύστεμ» ….κατά πως λέει και η «φρεγάτα» του συγκροτήματος Αλαφούζου.


  — ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
  — ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ  Αμφιβάλω σφόδρα, ως προς το αν η Ντόρα ήθελε να πάει ως Επίτροπος στις Βρυξέλες.
Αυτό που έβγαλαν προς τα έξω οι κύκλοι του μπαχλέμπη πρωθυπουργού της Σιών των Αθηνών, μοιάζει με προσπάθεια να κρύψουν τη ροχάλα που έφαγε από τη Ντόρα.  
ΑΠΟΚΛΕΙΩ κάθε ενδεχόμενο, να ήθελε η Ντόρα να φύγει, τώρα που έχει κατακαεί ο μπαχλέμπης Σαμαράς και καταρρέει…. Ο δε (χωρίς ούμπαλα) Καραμανλής, ακόμα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ανικανότητα και την πρωτοφανή δειλία του και το γιατί να επιτρέψουν τώρα οι αμερικάνοι την επιστροφή του κουραδοκεφτέ….
Άλλωστε, με Ντόρα στις Βρυξέλες, δεν μπορούσε να βουλευτοποιηθεί ο κληρονομικώ δικαίω νεοναζί Πλεύρης, ώστε να ενισχύσει (όπως πιστεύει ο ηλίθιος φασίστας Σαμαράς) το ακροδεξιό προφίλ της τροϊκάνικης ΝουΔού, που θα επαναφέρει ψηφοφόρους από τα ΧρυσΑυγήτικα λημέρια….

tsoutsouneros.arvanitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)