Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα- Τι θα υποστούμε για να πάρουν την δόση τους


narkomanis_01Σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων, σήμερα 29 Ιουλίου 2014, εισάγεται στην βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα καινούργια μέτρα που απαιτούνται για να πάρει η κυβέρνηση τη δεύτερη υποδόση της (1 δισ. ευρώ)
Η κυβέρνηση λέει ότι δεν ανησυχεί για τυχόν αντιδράσεις και εκτιμά ότι η διαδικασία θα κυλίσει ομαλά, με αποτέλεσμα την υπερψήφιση του νομοσχεδίου της, έως τις 8 Αυγούστου όταν ολοκληρώνει τις εργασίες του το β’ θερινό τμήμα.

Μερικές από τις συνέπειες που θα υποστούμε είναι αυτές :
- Θα χάσουμε ΑΦΜ και συνεπώς την δυνατότητα να εργαστούμε για να αυτοσυντηρηθούμε, σε περίπτωση που δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να πληρώνουμε φόρους και τέλη για υπηρεσίες που το κράτος έπρεπε να μας παρέχει αλλά δεν το κάνει.

Θα χάσουμε τις παραλίες και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές 

- Θα πληρώνουμε τους μισθούς, την ασφάλεια, τις διακοπές κλπ άλλων 400 φοροελεγκτών (σχεδόν μιάμιση βουλή δηλαδή …).

- Θα χρηματοδοτήσουμε φορείς του κλάδου Υγείας (νοσοκομεία κ.ο.κ.) για να αντιμετωπίσουν ληξιπρόθεσμες οφειλές για τις οποίες καμία ευθύνη φέρουμε
Περισσότερα θα μάθουμε αφού τεθεί σε δημόσιο διάλογο (;) το τελικό κείμενο του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα μέτρα που υποχρεούται να υλοποιήσει η κυβέρνηση για να πάρει την δόση της και οφείλει να παρουσιάσει στο EuroWorking Group στις 7 Αυγούστου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ
Δυτικοί φόροι και ανατολίτικο κράτος δεν πάνε μαζί.
Υπερφορολογική γενοκτονία
- Ο θάνατος του ελεύθερου επαγγελματία (από harryklynn.blogspot.gr)

justiceforgreece.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)