Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Η Ν.Δ. πετάει το «μπαλάκι» στην δικαιοσύνη για την ΕΛΣΤΑΤ


Η Ν.Δ. πετάει το «μπαλάκι» στην δικαιοσύνη για την ΕΛΣΤΑΤ Θέση για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ την οποία έχει δημοσιεύσει στο σημερινό της φύλλο η REAL NEWS πήρε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της δεν αναφέρει τίποτα για το «ζουμί» της υπόθεσης, τονίζοντας πως επί των ημερών του το κόμμα έχει πληρώσει δισεκατομμύρια ευρώ για υποχρεώσεις του παρελθόντος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης η οποία και θα είναι ο τελικός κριτής με βάση όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της.
Ωστόσο, αποτελεί απαράδεκτη πρακτική πολιτικά πρόσωπα, με πρώτον τον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, να εξαπολύουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά προηγούμενων κυβερνήσεων.

Θυμίζουμε μόνο ότι η τότε κυβέρνηση της ΝΔ, πλήρωσε υποχρεώσεις παρελθόντων ετών του Δημοσίου πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.
Θυμίζουμε, επίσης, ότι το 2009 οι εκλογές προκλήθηκαν από τον κ. Παπανδρέου, ο οποίος διαχειρίστηκε από εκεί και πέρα την οικονομία της χώρας με το γνωστό δόγμα «Λεφτά Υπάρχουν».

Ας είναι, λοιπόν, οι πάντες και πιο προσεκτικοί και πιο υπεύθυνοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)