Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κραυγή αγωνίας της ΟΣΥΠΑ! Να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας!


20140630-103413-38053263.jpg

Σημαντικές καταγγελίες, αλλά και νέα έκκληση προς τον Υπουργό Μεταφορών από την ΟΣΥΠΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή Μ’ ανοιχτά αυτιά στο κανάλι Έψιλον και τον Αντώνη Μυλωνάκη και την Αμέλια Αναστασάκη, ο Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ ζήτησε να τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η ΥΠΑ, αφού η Υπηρεσία είναι ήδη υποστελεχωμένη και υπάρχει κίνδυνος για τους εκατομμύρια τουρίστες που αναμένει φέτος η χώρα μας.


Ο Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ζητά άμεση χρηματοδότησης της Υπηρεσίας για τα απαιτούμενα έργα και συντηρήσεις που πρέπει να γίνουν και δεν έγιναν, σε όλο το φάσμα των υποδομών, καθώς και να  εκπονηθεί ένα μακροπρόθεσμο υλοποιήσιμο σχέδιο  ανάπτυξης της αεροναυτιλίας και των αεροδρομίων.

 

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μας φίλε Orthografos σας ευχαριστούμε για τον σχολιασμό σας παραθέτοντας τον σύνδεσμο του ιστολογίου σας.
      Όμως τι είναι αυτά που γράφει στις πρώτες του γραμμές; Πάνω που η χώρα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ορθοποδήσει, έστω και κουτσουρεμένα … κάποιοι δείκτες άρχισαν δειλά δειλά να παίρνουν μπροστά … Πάνω που η οικονομία μας αρχίζει να συνέρχεται με κύριο μοχλό της τον τουρισμό… ;;;;;
      Δηλαδή σε λίγο θα γράψει ο αρθρογράφος ότι έχουμε ανάπτυξη, βγαίνουμε από τα μνημόνια και άλλες τέτοιες σχετικές μπουρδολογίες του κατά Σαμαρά επινοήσεις … Ας τα πει σε όσους αυτοκτονούν, σε όσους τους άρπαξαν τις καταθέσεις, σε όσους μένουν στο ύπαιθρο, σε όσους επαγγελματίες έκλεισαν την επιχείρηση τους, σε όσους βλέπουν να ξεπουλάνε τη ΔΕΗ, το νερό, τις παραλίες και της μάνας τους το εσώρουχα ….
      Ναι ο κακός συνδικαλισμός είναι βλαβερός, όμως η ασφάλεια πτήσεων δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από κανέναν, ούτε από τους συνδικαλιστές ούτε και από την κάθε προδοτική κυβέρνηση. Την αναφέρουμε σαν προδοτική αφού δεν εξασφαλίζει το συμφέρον των πολιτών της αλλά το συμφέρον των δανειστών και κερδοσκόπων.

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)