Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Συναγερμός στο ΠΑΣΟΚ – Άγνωστοι πυροβόλησαν στα γραφεία


Συναγερμός στο ΠΑΣΟΚ – Άγνωστοι πυροβόλησαν στα γραφεία (pics)
Σφαίρες βρέθηκαν στο κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο και τρίτο όροφο
Όπως ανέφερε η εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» στα γραφεία υπάρχουν 2 τρύπες από σφαίρες στο δεύτερο και τρίτο όροφο. Οι τρύπες έχουν γίνει στα τζάμια.
Μάλιστα τα συγκεκριμένα γραφεία βρίσκονται στην πίσω πλευρά του κτηρίου. Στο σημείο έχει σπεύσει σήμανση και άνδρες της αντιτρομοκρατικής.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση στο κτήριο βρέθηκε και ένας κάλυκας από καλάσνικοφ. 

Από τη Μαυρομιχάλη και το παρκινγκ όπως φαίνεται πυροβόλησαν οι δράστες. Αυτή τη στιγμή τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ παραμένουν αποκλεισμένα. Όπως μετέδωσε το δελτίο του MEGA στο σημείο βρίσκεται μεγάλη δύναμη της αντιτρομοκρατικής που κυριολεκτικά «ξυρίζει» τους ορόφους.

Οι Αρχές αλλά και οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι η επίθεση των αγνώστων πρέπει να έγινε στο χρονικό διάστημα 5:30-7:00 όπου γίνεται αλλαγή βάρδιας των ανδρών ασφαλείας και τα γραφεία μένουν χωρίς φύλαξη. Όπως λένε υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ μέχρι τις 02:00 στα γραφεία βρισκόταν ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος δεν παρατήρησε κάποια ύποπτη κίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο κεντρικό παράθυρο του δευτέρου ορόφου έχουν γίνει δύο μεγάλες τρύπες. Η πρώτη βολίδα έσπασε τη τζαμαρία του δευτέρου ορόφου και δεύτερη βολίδα σφηνώθηκε στην πάνω δεξιά πλευρά ψευδοροφης στον τρίτο όροφο.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης
Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας καθώς την Τετάρτη 31 Μαρτίου 1999, στις 23.42, είχε πραγματοποιηθεί επίθεση με ρουκέτα με στόχο τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Η σφαίρα εξοστρακίστηκε και έπεσε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου διπλανής πολυκατοικίας χωρίς να εκραγεί.
Η ρουκέτα εκτοξεύθηκε από έναν μαντρότοιχο στην οδό Μαυρομιχάλη, στην πίσω πλευρά των γραφείων. Χτύπησε στον πρώτο όροφο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ και εξοστρακίστηκε χωρίς να σφηνωθεί σε σταθερό αντικείμενο και να εκραγεί.
Ύστερα από έρευνες που κράτησαν αρκετή ώρα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν σε μπαλκόνι πολυκατοικίας στην οδό Μαυρομιχάλη τη ρουκέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)