Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Καταγγελία - διαμαρτυρία διαφήμισης JUMBO Πάσχα 2014 (Σφάξτη)



 Προς:
 JUMBO Ανώνυμη Εμπορική Εταιρία


Κεντρικά Γραφεία: Κύπρου 9 & Ύδρας, Τ.Κ. 183 46, Μοσχάτο, Αθήνα
Τηλ.: (+30) 210 48 05 200
Fax: (+30) 210 48 05 212
Email: jb@jumbo.gr



  
Είναι απορίας άξιον ποιος είναι αυτός (αυτοί) που κάθε φορά που θέλουν να γεμίσουν τις τσέπες τους σκέφτονται κάτι τόσο αισχρό, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους (Κινέζικα επιτοπλήστον)  γελοιοποιώντας Αυτούς που φόρεσαν την εθνική μας φορεσιά, Αυτούς τους Βλάχους, τους κλέφτες τους αρματωλούς, τους λεβέντες που ξέραν να τιμήσουν την πατρίδα μας, την πίστη μας και την εθνική μας κληρονομιά.

Όταν πηγαίνοντας στο εξωτερικό χώρες και πολιτισμοί χωρίς παρελθόν και ιστορία, βλέπεις σε κάθε γιορτή και σχόλι να τιμούν και να φορούν τις εθνικές τους στολές με ιδιαίτερο καμάρι.

Αυτοί λοιπόν που φόρεσαν αυτά τα τιμημένα ρούχα βλέπαν 400 χρόνια κορίτσια σε σκλαβοπάζαρα, αγόρια να τους γίνονται γενίτσαροι, χωρίς σχολεία, με φόρους, έλενχο και άδικους σκοτωμούς!

Μας κρύβουν καθημερινά τα γεγονότα, όμως ξέρουμε όλοι ότι αυτά τα Ελληνόπουλα θυσιάστηκαν στο βωμό της ελευθερίας, δίχως να συμφωνήσουν και να πάρουν χρήματα πριν την επανάσταση και πριν θυσιαστούν. Ζήσαν πάμπτωχοι για να ζείτε εσείς πάμπλουτοι!

Ζεις και αναπνέεις ελεύθερος και μιλάς ελληνικά την αρχαιότερη γλώσσα (και όχι τα τούρκικα) χάριν σ’Αυτούς!

Γιατί προτίμησαν …. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερης ζωή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ας σοβαρευτείτε λοιπόν και μην θυσιάζεται τα πάντα στο βωμό του χρήματος και στο βωμό της ξεφτίλας!


Από οργισμένη αναγνώστρια, που έστειλε το κείμενο στην εταιρεία JUMBO σε μορφή καταγγελίας.



Περισσότερα για την διαφήμιση στο:






Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Άλλη μια διαφημιστική αηδία της εταιρείας JUMBO,  όποιος από τους αναγνώστες μας θέλει να διαμαρτυρηθεί, η διεύθυνση και τα τηλέφωνα της εταιρείας αναφέρονται στην αρχή του κειμένου.  
 


1 σχόλιο:

  1. Αυτά που γράφετε είναι αλήθεια, αλλά η μισή. Αν μετά από τέτοια διαφήμιση έπεφτε κατακόρυφα η κατανάλωση σε αυτά τα καταστήματα, θα άλλαζαν σίγουρα τακτική. Αυτοί ήμαστε. Παρακολουθούν Τούρκικα σήριαλ κυρίως αυτοί που κυνηγήθηκαν από αυτούς. Είναι τακτικοί πελάτες σε Γερμανικό σούπερ μάρκετ αυτοί που, όπως λένε πήγαν στην Γερμανία και έβγαλαν λεφτά, λες και τους τα χάρισαν οι Γερμανοί. Λες και δεν δούλευαν όλη μέρα σαν Είλωτες. Για να δούμε, θα θεωρηθεί ρατσιστική, κατά των Ελλήνων, αυτή η κίνηση του εν λόγω καταστήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)