Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Γλέζος: «Δεν δικαιούμαι να απέχω»


"...αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια,
λευτερώθη με άρματα και θυσίες..."
Γιάννης Μακρυγιάννης


Η απάντηση του αγωνιστή της αντίστασης στην υποψηφιότητά του για το Ευρωκοινοβούλιο
«Στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω». Με τα λόγια αυτά ο Μανώλης Γλέζος απαντά γιατί λίγο πριν κλείσει τα 92 χρόνια του, αποδέχθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σε γραπτή του δήλωση αναφέρει πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή, έπαιξε η υπόθεση της διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. «Οι συμμαχητές μου που χάθηκαν σε μάχες, εκτελέστηκαν ή πέθαναν απροσκύνητοι με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος, στις επάλξεις του χρέους», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Είναι πολύ αργά τώρα να το βάλω κάτω», αναφέρει ο κ. Γλέζος προσθέτοντας πως είναι καιρός να τελειώνει αυτή η υπόθεση με δικαίωση της ελληνικής πλευράς.
 
 
 Δρ Δημοσθενης  Κωνσταντατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)