Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Σίβυλλα alert! Τραπεζίτες, Νιάρχου, Αδωνις, Αθανασίου στο «τόξο» Σπέτσες-Πόρτο Χέλι-Costa Navarino



Στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο πολυτελές “Costa Navarino” πέρασαν το Πάσχα δύο μέλη της Κυβέρνησης. Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του Ευγενία και τα τρία τους παιδιά. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου με μέλη επίσης της οικογένειάς του. Στο εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα (ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι επίσης big fan, τον συνδέει άλλωστε στενή φιλία με την οικογένεια Κωνσταντακόπουλου) και όλα σχεδόν τα μέλη της επιχειρηματικής οικογένειας Γιαννακόπουλου, όπως επίσης και τηλεοπτικό πρώην εκδοτικό ζευγάρι. Το ζεύγος εμφανίστηκε στο συγκρότημα μαζί με τα τρία του παιδιά. Το διασκέδασαν…

Γεώργιος Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)